5 hetes terhes vagyok. Ugyebár ilyenkor kerülni kell a futást de a rövid de annál intenzívebb futástól (pl a busz után, vagy kutyám után futni) lehet baja a babának?
"Ugyebár ilyenkor kerülni kell a futást"
Miért is?
Sok helyen lehet sok-sok hülyeséget olvasni, nem kellene foglalkozni ezekkel.
A kutyasétáltatás is mozgás, de ha régebben futottál busz után, akkor az most sem árt. A futás nem jár különösebben rázkodással, az az ugrálás lenne.
Ha ilyentöl, mint busz után fotás vagy kutyasétáltatás, megszakadna egy terhsség, akkor az akkor is megszakadna, ha egész idö alatt ágyban feküdt volna az illetö.
Egy terheség VAGY normálisan zajlik és akkor a megszokott életmód, megszokott mozgások, sport sem árt, vagy eleve nem életképes a magzat és akkor minden esetben elmegy.
Utolsó, hülyeséget ne mondj... vannak ám veszélyeztetett terhesek, akiknek feküdni kell végig, és csak így tudják kihordani az amúgy tök egészséges babájukat, ha mozognának, elvetélnének. Pedig a baba nem beteg.
Nyugi, kérdező, ennyitől nem lesz semmi baj :) Valóban ne most kezdj el rendszeresen sportolni, de ha rohanni kell a kutya után, nem dől össze a világ :) Gratulálok, boldog babavárást :)
"Egy terheség VAGY normálisan zajlik és akkor a megszokott életmód, megszokott mozgások, sport sem árt, vagy eleve nem életképes a magzat és akkor minden esetben elmegy."
Ez a mondat nem a kérdező 5 hetes terhességére vonatkozik, ha jól sejtem, hanem általánosságban írtad, erre utal a "minden esetben" kifejezés többek közt. Én meg általánosságban véve reagáltam rá, hogy ez azért nem teljesen így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!