Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem pici a hasam a 34. héten?...

Nem pici a hasam a 34. héten? 110cm körfogat,168 cm vagyok és most 73 kg.

Figyelt kérdés
2008. nov. 14. 16:46
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja igen, terhesség előtt 66 volt, igaz, a derekamon nem volt ennyi háj. :)
2008. nov. 14. 16:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Dehogy pici! Mindenkinek más. Én 33 hetes múltam kedden, az enyém 94 cm, függőlegesen pedig 33 cm, vagyis jó, mert annak általában meg kell egyeznie a terhességi héttel, ha az is kisebb lenne, abból tudnák megállapítani, hogy esetleg kisebb babára számíthatnál. Amúgy én 167 cm vagyok és most 67 kg, eddig 14 kg-ot híztam (bár terhesség előbb iszonyú vékony voltam, úgyhogy én nem tartom ezt soknak, mert 3-4 kg rámfért volna már előtte is).

Ne idegeskedj, ha nem lenne jó, azt úgyis mondta volna az orvosod. Boldog babavárást!

2008. nov. 14. 16:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem kicsi. Én a 41. héten 106 cm-es hassal mentem szülni. Én is 168 cm vagyok, és 3,5 kilós babám lett. Ja, és 78 kg voltam, mikor szültem.
2008. nov. 14. 16:56
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszike!

Függőlegesen hogy kell mérni?

2008. nov. 14. 16:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az orvos a vége felé már mérni szokta nekem, azt hiszem a 28. héttől. Neked nem? Te nem biztos, hogy le tudod mérni, fekte méri mindig, és a méh tetejéig elvileg, úgy jobban látszik, ahogy a hasad ahogy kidudorodig, meg ki is tudja tapintani, hogy kb. mekkora. A védőnőm mondta, hogy ennek kb. a terhességi héttel kell megegyeznie, persze pár cm eltérés lehet, de ha kiugróan kevesebb vagy nagyobb, akkor abból következtethetnek, hogy esetleg kisebb vagy nagyobb baba várható-e. De ez csak egy támpont, nem hiszem, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítanának neki.
2008. nov. 14. 17:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nekem nem méri csak mindig megnézi, hol van a fundus. Még nem szólt, úgyhogy akkor biztos jó. :)
2008. nov. 14. 17:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Én csak 30 hetes vagyok, de 90-es a pocakom, 64-ről indultam. Szóval gondolom 4 hét alatt nem fog 20 cm-ert nőni. :) Igaz picike a hasam, de szerintem ezzel sincs semmi baj, mint ahogy a te pocakméreteddel sincs.
2008. nov. 14. 17:37
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm
2008. nov. 14. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!