Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elso babasok! Honnan tudtatok,...

Elso babasok! Honnan tudtatok, hogy biztosan a baba mozgasat erzitek?

Figyelt kérdés

18+2 hetes vagyok, elso elo terhessegem. Nehany napja idonkent ugy erzem, mintha valami finoman kopogtatna a hasfalamat belulrol, de nem vagyok biztos benne, hogy a kisfiam az. Nem erzek.sem pukkanast, sem pillangorepkedest, amikrol itt olvastam, hanem nagyon-nagyon gyenge pockolest, vagy nem tudom, hogy irjam le :))

Ti mikortol tudtatok biztosan, hogy o az?

2019. aug. 5. 11:17
1 2
 11/12 khniki ***** válasza:
100%

Ennyi idős terhesen valami bizonytalan dolgokat én is éreztem, de nem mertem volna egyértelműen kijelenteni, hogy a baba volt. 20. héten volt egyértelmű 3 kopogás. Azóta nem telt el úgy nap, hogy ne éreztem volna a mozgását. :)

34 hkm

2019. aug. 5. 20:40
 12/12 anonim ***** válasza:
20.hétől nem lehet a baba rugásait, mozgásait a te beleid mozgásával összetéveszteni.
2021. dec. 20. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!