Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukàk! A bizalmas, vagy...

Anyukàk! A bizalmas, vagy egyik legjobb baràtnötöknek mikor jelentettétek be a terhesseget?

Figyelt kérdés

Tudom szokàs alapvetöen a 12. hetet kivàrni

De a baràtnöm akivel együtt nöttünk fel(evtizedes kapcsolat), es bizalmasom ráadàsul, kicsit rosszul esik töle, hogy az még csak haggyán hogy azt szinlelte nem is akar gyereket, de hogy még el sem mondja, miközben eleve a gyerektervezésröl is beszelgettünk sokat, azaz en màr a pozi tesztet is elmondtam volna neki.(joforman együtt nöttünk fel)

Àtverve becsapva érzem magam, ràadàsul hülyenek hogy mert en forditott esetben megosztottam volna vele szinte rögtön.

2019. aug. 4. 08:51
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjuk, úgy sen érted.
2019. aug. 4. 15:35
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Pozitív teszt után, ahogy a legközelebbi családtagoknak. Az egyikük 29 éve, a másikuk 20 éve a legjobb barátnőm.
2019. aug. 4. 15:44
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
De ez nem valami kötelező dolog! Te kipakolod a szennyest, ő meg nem. Ennyi!
2019. aug. 4. 15:52
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Én annak mondtam el a 12. hét előtt, hogy terhes vagyok, akivel egy esetleges vetélést is megosztottam volna. Ez sztem mindenkinél egyéni. Nekem ebbe a csoportba a szüleim, a testvéreim és két barátnőm tartozott, illetve a férjem szerette volna megosztani a saját testvérével.
2019. aug. 4. 20:49
 35/35 anonim ***** válasza:
67%

En megertem, hogy rosszul esett,en is voltam ilyen helyzetben. Kolleganok voltunk es a fonokunk mondta nekem, hogy "hat te hogyhogy nem is tudod, ugy tudtam, baratnok vagytok". Mondom, en is ugy tudtam...

En igenis szamonkertem, hogy mi ez mar, hogy mastol kell megtudjam, mire visszakerdezett, hogy kotelezo-e mindent elmondania nekem?? Mondtam, hogy nem, es sarkon fordultam es otthagytam. Aztan kesobb felhivott es bocsanatot kert, igazat adott nekem, de nem tervezett gyerek volt, nem is orult neki, de mire biztos volt benne, mar nem tudta elvetetni.

Azota tultettem magam a dolgon, o lett a keresztfiam.

2019. aug. 5. 10:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!