Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukàk! A bizalmas, vagy...

Anyukàk! A bizalmas, vagy egyik legjobb baràtnötöknek mikor jelentettétek be a terhesseget?

Figyelt kérdés

Tudom szokàs alapvetöen a 12. hetet kivàrni

De a baràtnöm akivel együtt nöttünk fel(evtizedes kapcsolat), es bizalmasom ráadàsul, kicsit rosszul esik töle, hogy az még csak haggyán hogy azt szinlelte nem is akar gyereket, de hogy még el sem mondja, miközben eleve a gyerektervezésröl is beszelgettünk sokat, azaz en màr a pozi tesztet is elmondtam volna neki.(joforman együtt nöttünk fel)

Àtverve becsapva érzem magam, ràadàsul hülyenek hogy mert en forditott esetben megosztottam volna vele szinte rögtön.

2019. aug. 4. 08:51
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem is gyerekes hozzáállás. 14-15.héten mondtuk el a tágabb családomnak és utána a barátoknak, pedig volt olyan barátnőm,akivel több,mint 20 éve barátnők vagyunk. Nyugit akartam magam körül. Amúgy is egész nap reggeltől estig hánytam,mellette dolgoztam, kínlódtam. Nem hiányzott még az is, hogy folyton kérdezgessenek, hogy mi a helyzet. Szerintem,ha nem akarod tönkre tenni a barátságot, akkor örülsz neki és nem szólsz érte. Nem mindenki úgy gondolkodik, ahogy te. Tartsd tiszteletben a döntését.
2019. aug. 4. 11:12
 22/35 anonim ***** válasza:
79%
Mi személy szerint a 7. héten mondtuk el a szűk családnak, mikor már volt szívhang. Mivel engem nagyon sok rosszullét gyötört ezért nem is tudtam volna örökké titkolni. Legjobb barátnőmnek kb a 10. héten mondtam el és a főnökömnek is, mert állandóan hiányoztam vagy homeofficeban voltam. Mindenki más a 12. hét után tudta meg. Ebből nem volt sértődés, legalábbis nekem senki sem panaszkodott. Én azt nem szeretem , ha valaki annyira rá van feszülve, hogy szóban kell elmodnani mindenkinek, hogy kb a 25. héten jelentik be, ha addig nem találkozunk. Szerintem ez kicsit túl misztifikálása a dolognak. Mi távol lakunk a születési helyünktől így nem volt opció minden személyes találkozót kivárni
2019. aug. 4. 11:51
 23/35 anonim ***** válasza:
89%

Mi pld a szüleinknek is csak a 10-12 hét környékén mondtuk meg, hogy mi a helyzet.A barátoknak sokkal később.Én pld nehezen viseltem volna, ha esetleg elvetélek és mindenki sajnálgatott volna.Főleg, hogy hosszú idő után jártunk csak sikerrel.Ez a barátnőd részéről csak egy önvédelmi reakció volt szerintem.Vagy a másik verzió, hogy pld azért nem mondta, hogy tervezik, mert nem tervezett baba hanem csak ,,becsúszott".

Minden esetre felesleges rajta megsértődni.A leges legjobb barátnőmnek 5 hónapos terhes voltam, hogy megmondtam.Velem örült és azóta is tart a barátságunk, nem lett ebből kicsinyes sértődés a részéről.

2019. aug. 4. 12:04
 24/35 anonim ***** válasza:
78%

Ezen nem szabad megsértődni!!! Mindenki maga dönti el,és nem feltétlenül a vetélés miatti félelemtől vezérelve,hanem pl.azért,mert fáradtabb,rosszul van,a párjával azt a kis időt a kettejük kis csoda titkának élik meg stb.

Bocsi,de ez full magánügy akármilyen barátnő,rokon,családtag vagy!

2019. aug. 4. 12:40
 25/35 anonim ***** válasza:
16%
Én anyámnak is csak a 12. Hét után mondtam el. Csak nevetett, hogy jól eltitkoltuk.
2019. aug. 4. 13:26
 26/35 anonim ***** válasza:
80%
Na ezért nincsenek barátnőim. Pont az ilyen felesleges számonkérésekből lett elegem. 😅 Elvileg a barátnőd akkor tiszteld annyira, hogy elfogadod a döntését. Nyílván volt oka rá most már tudod és kész.
2019. aug. 4. 13:47
 27/35 Coffelia ***** válasza:
77%
Én a teszt után egy órával :D De engem alapvetően sem érdekelt ez a 12 hetesdi, mert úgy voltam vele, hogy akik szeretnek, hadd tudják, mitől vagyunk boldogak (eleinte legfőképp inkább hormonzavaros és megbízhatatlan lettem, tehát nem volt baj, ha tudták, hogy nem őrültem meg...). Illetve ha nem maradt volna meg, úgy voltam vele, hogy ez ellen tenni nem lehet, mert a természet dolga, tehát ha baj történne, ugyanazok, akik velünk örültek, szintén tudhatják azt is, ha bánatunk van.
2019. aug. 4. 14:45
 28/35 anonim ***** válasza:
76%

Biztosan érezte, hogy a "kálváriája" neked nem férne bele az értékrendedbe, megszólnád érte, stb. Nem akarta magát még egy közelálló esetleg nem túl szép véleményével terhelni.

Oka van annak, hogy nem mondta el, annak ellenére, hog, szerinted a legjobb barátnők vagytok. Bár ha ilyen hisztérika vagy máskor is, akkor teljesen értem, miért nem számolt be részletesen a kálváriájáról!

2019. aug. 4. 15:12
 29/35 A kérdező kommentje:

Akkor mondhatta volna azt is igazàn hogy nem kivancsi arra ha en vagyok kalvariaban vagy barmi es nem hülyét csinalni belölem hogy en viszont kitàrom neki az eletem.

De ugye forditva, ö viszont mindenre kivancsi

2019. aug. 4. 15:25
 30/35 A kérdező kommentje:

Most csak random peldak

Tegyük fel en megosztom vele mondjuk azt hogy valni fogunk, vagy gyerekem lesz, vagy barmi, en meg utolag tudom meg forditott helyzetben.

Én erzem magam kellemetlenül hogy olyat avattam(volna) be, aki viszont engem nem avatna be.

2019. aug. 4. 15:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!