Anyukàk! A bizalmas, vagy egyik legjobb baràtnötöknek mikor jelentettétek be a terhesseget?
Tudom szokàs alapvetöen a 12. hetet kivàrni
De a baràtnöm akivel együtt nöttünk fel(evtizedes kapcsolat), es bizalmasom ráadàsul, kicsit rosszul esik töle, hogy az még csak haggyán hogy azt szinlelte nem is akar gyereket, de hogy még el sem mondja, miközben eleve a gyerektervezésröl is beszelgettünk sokat, azaz en màr a pozi tesztet is elmondtam volna neki.(joforman együtt nöttünk fel)
Àtverve becsapva érzem magam, ràadàsul hülyenek hogy mert en forditott esetben megosztottam volna vele szinte rögtön.
Mi pld a szüleinknek is csak a 10-12 hét környékén mondtuk meg, hogy mi a helyzet.A barátoknak sokkal később.Én pld nehezen viseltem volna, ha esetleg elvetélek és mindenki sajnálgatott volna.Főleg, hogy hosszú idő után jártunk csak sikerrel.Ez a barátnőd részéről csak egy önvédelmi reakció volt szerintem.Vagy a másik verzió, hogy pld azért nem mondta, hogy tervezik, mert nem tervezett baba hanem csak ,,becsúszott".
Minden esetre felesleges rajta megsértődni.A leges legjobb barátnőmnek 5 hónapos terhes voltam, hogy megmondtam.Velem örült és azóta is tart a barátságunk, nem lett ebből kicsinyes sértődés a részéről.
Ezen nem szabad megsértődni!!! Mindenki maga dönti el,és nem feltétlenül a vetélés miatti félelemtől vezérelve,hanem pl.azért,mert fáradtabb,rosszul van,a párjával azt a kis időt a kettejük kis csoda titkának élik meg stb.
Bocsi,de ez full magánügy akármilyen barátnő,rokon,családtag vagy!
Biztosan érezte, hogy a "kálváriája" neked nem férne bele az értékrendedbe, megszólnád érte, stb. Nem akarta magát még egy közelálló esetleg nem túl szép véleményével terhelni.
Oka van annak, hogy nem mondta el, annak ellenére, hog, szerinted a legjobb barátnők vagytok. Bár ha ilyen hisztérika vagy máskor is, akkor teljesen értem, miért nem számolt be részletesen a kálváriájáról!
Akkor mondhatta volna azt is igazàn hogy nem kivancsi arra ha en vagyok kalvariaban vagy barmi es nem hülyét csinalni belölem hogy en viszont kitàrom neki az eletem.
De ugye forditva, ö viszont mindenre kivancsi
Most csak random peldak
Tegyük fel en megosztom vele mondjuk azt hogy valni fogunk, vagy gyerekem lesz, vagy barmi, en meg utolag tudom meg forditott helyzetben.
Én erzem magam kellemetlenül hogy olyat avattam(volna) be, aki viszont engem nem avatna be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!