Anyukàk! A bizalmas, vagy egyik legjobb baràtnötöknek mikor jelentettétek be a terhesseget?
Tudom szokàs alapvetöen a 12. hetet kivàrni
De a baràtnöm akivel együtt nöttünk fel(evtizedes kapcsolat), es bizalmasom ráadàsul, kicsit rosszul esik töle, hogy az még csak haggyán hogy azt szinlelte nem is akar gyereket, de hogy még el sem mondja, miközben eleve a gyerektervezésröl is beszelgettünk sokat, azaz en màr a pozi tesztet is elmondtam volna neki.(joforman együtt nöttünk fel)
Àtverve becsapva érzem magam, ràadàsul hülyenek hogy mert en forditott esetben megosztottam volna vele szinte rögtön.
10. De ez az, hogy mi a bennünk kavargo dolgokat is megosztottuk.
Megis hogy beszéljem meg vele?
Szegezzem neki, hogy miert titkoltad elöttem? Kérjem szàmon? Akarmilyen finoman kerdezném, ez számonkérés lenne, nem màs. Es hogy nez ki terhes nötöl ilyet kérdezni, hogy de miert nem mondtad el? De azt sem, hogy miken mész keresztül, miközben ö meg A-Z ig mindent tud rolam.a kàlvàriàkat is, nöi dolgokat, esetleges kapcsolati problemakat, stb
Valaki irta "baràtnöként inkabb tàmogassam"
Csak ugye nem ugy néz ki az egész mintha az en tàmogatàsonra lenne szorulva.
Ne sértődj meg, de iszonyú dedós vagy.
Mi van akkor, ha nem rohant rögtön elmondani neked? Magánügy, akkor osztja meg na világgal, amikor akarja. Nem véletlenül szokás 12 hetet várni egyébként sem, addig még bármi történhet, és sokan nem akarnák aztán a sajnálkozásokat hallgatni más emberektől. Igen, van aki a barátoktól sem. Mert neki ez nehéz lenne. Gyerekes és önző dolog ezen bepöccenni.
Ezt a jajj pofont kptam dolgot is nevetségesnek tartom. Ha elmondta volna, de amúgy a hátad mögött kicseszik veled akkor jobban éreznéd magad? Furcsán méred a barátságot, ha neked ettől barát egy barát.
De nem kell a tàmogatasom neki, mivel eleve beavatott volna a kàlvàriaba is akkor, amikor tàmogatàsra volt szüksege.vagy örlödött.
En azt kezdem hinni, lehet én értékeltem tul a baràtsàgunkat es közben közöm nincs öhozzà. Csak a csillogo felszinhez mint vmi face ismerös.
En neki akkor mondtam el, mikor pozitív lett a teszt. De nem sértődnek meg ha valaki nem mondana el nekem, mert én a 12. Héti uh-ig csak neki (És a ferjenek) és a főnökömnek mondtam el. A család is csak utána tudta meg.
Miért? Mert úgy voltam vele, ha történik valami a babával, elég lesz nekem a gondom nem hiányzik hogy mindenki meg erről kérdezgessen engem. Persze gond bármikor lehet de azert 9 hónapig mégse titkolhattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!