Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Striák ellen melyik olaj a...

Striák ellen melyik olaj a legjobb?

Figyelt kérdés

Vagy melyik termék?

Striásodásra amúgy is hajlamos vagyok, sajnos szinte mindenol van. A baba növekedésével a hasamon is elkerülhetetlen lesz, ám az olajok nagyon jó rá úgy tudom. Korábban niveát használtam, az olaját, nagyon jó illata volt, csak már a szétszakad bőrömön. De segitett befehériteni. Viszont most elkerülni szeretném, minél kevesebb stirával megúszni. Kinek mi vált be?

2019. júl. 24. 17:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A fejed tetejére állhatsz, akkor sem előzheted meg. Ha hajlamos vagy rá, kijönnek.
2019. júl. 24. 17:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha hajlamos vagy rá, semelyik sem lesz jo rá.
2019. júl. 24. 18:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igyál sokat az többet ér. Amúgy ja... ez mák kérdése...
2019. júl. 24. 18:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Kollagén szedését hallottam, sajnos már későn, így nem tudtam kipróbálni. Utólag próbálkozok vele, majd kiderül mennyire lesz hatásos.
2019. júl. 24. 18:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
En sem tudlak tul sok joval kecsegtetni, en 2 honapos terhesen mar napi szinten reggel-este kenegettem a pocim Palmer’s stria elleni kremmel, odakat zengett rola mindenki, nekem 32 hetesen elkezdte megadni magat a borom, most vagyok 35 hetes, pocim az atlaghoz kepest pici, 9 kilot hiztam eddig szoval az sem veszes, de a hasam aljan oldalankent 3-3 db 1cm-es stria van, nagyon el vagyok keseredve, de sajnos nem tudok mit csinalni ugy latom..most shea vajat vettem, azzal kenegetem felvaltva a stria elleni kremmel, plusz 2 hete elkezdtem inni en is a kollagent, bizom benne nem leszek terkep a vegere, mert 24 evesen szeretnek meg 2 reszes furdoruhat felvenni, soot egyaltalan strandra mereszkedni :( tenyleg genetika 😔
2019. júl. 24. 20:07
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
Felnőtt nőként és lassan anyaként azért érdemes odáig eljutni fejben, hogy 3 csík miatt még kimenj a strandra, ha úgy tartja kedved.
2019. júl. 24. 20:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Kozmetikus vagyok, van olyan vendégem aki sok 10 000ret költött krémekre, de semmit nem ért neki. Én is azt tanácsolom, hogy igyál sokat.
2019. júl. 24. 21:02
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
5-os ne aggódj. Teljesen el fog halványodni, és csak az fogja látni, aki nagyon keresi. Fel a fejjel. 😊 ( nekem kamasz növekedés miatt van már több is. Beletelt 2-3 évbe mire a lila elmúlt de ma már teljesen fehér, nem látszik)
2019. júl. 24. 21:24
 9/10 anonim ***** válasza:
50%
Kedves 6-os! Azt hiszem felnott nokent illene elobb ertelmezni a mondatot, mint megsavanyodottan beszologatni! :) nem a 3 csikrol van szo, hanem arrol, hogy meg 5 het alatt akar egy egesz M.o. terkep is kirajzolodhat rajtam, es tudod mit, ahhoz is mi kozod lenne, ha a 3 csik is zavarna?? Amellett, hogy anya leszek, meg NŐ is maradok a parom szamara, es igenis szeretnem ha a terhessegem utan is vonzonak tartana,amellett, hogy szeret, ezert probalok is tenni a csikok ellen, sajnalom ha nem tetszik a velemenyem, attol meg engedd meg, hogy szurkoljak magamnak a csikok nagyobb merteku kiterjedeset illetoen, engem erdekel a testem a tovabbiakban is, anya leszek, nem martir👍🏼😄
2019. júl. 24. 21:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Én hajlamos vagyok rá. Kb 4-5 hónaptól Sheavajat kentem magamra. Egy se lett a hasamon. Olcsó is hatott is csak nehéz kenni.
2019. júl. 25. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!