Melyik a legjobb krém terhességi csíkok ellen és mikor kezdjem el kenegetni a pocakom? 9 hetes kismami!
az utolsó hónapban szoktak előjönni a csíkok. 30. héttől gondolom elég elkezdeni.
10 hetes
én kb 12 hetesen kezdtem el kenegetni a hasam sima, egyszerű, patikában kapható baba olajjal.Anyum ajánlotta, ő ezt használta, reggel, este bekente magát és 5 gyerek kihordása közben csak 1 csíkja lett....szóval én is ezt használom, eddig nagyon szépen tágul a bőröm:)
31+4 hetes kismami
Igazából mindegy, mit használsz, csak hidratáld a bőrt a hasadon. Én niveás babaolajat használtam, aztán elfogyott, vettem rossmannos csík elleni olajat, na, nem bírtam elviselni a szagát, és kirepedtem, mint az állat. NEkem nem volt jó. Asszem a 35. hét környékén kezdődött, a 36. on, mikor nstre jártunk, már úgy néztem ki, mint egy zebra. Most 4 hónapos a fiam, elég szépen halványulnak, szóval annyira nem aggódok.
A barátnőm oriflame-es pocakkrémet használt, neki egy csíkja sincs. Mondjuk ő rettenetesen fehér bőrű, én meg kreolos, lehet, hogy ez is számít.
Hidratáld a bőröd, de ne csak a hasadon. A fenekeden, a combodon, a hátadon, mert ahogy nő a pocakod mindenhol húzódni és feszülni fog a bőröd. ekem a doki írt fel gyógyszertári kikeverőset a nevét sajna nem tudom, meg babaolajat használtam már az elejétől, sajna nekem nem használt a 32. héten a bőröm megadta magát és egy-két nap leforgása alatt szana-szét repedt, még a belső combom is csíkos! :((
Ha hajlamos vagy rá, nem segít a csoda sem, de kend magad!!!
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!