Melyik a legjobb krém terhességi csíkok ellen és mikor kezdjem el kenegetni a pocakom? 9 hetes kismami!
Szia.Én már akkor elkezdtem kenni amikor megtudtam, hogy babát várok.Reggel és fürdés után este, jó vastagon sima babaolajjal,fenék,comb,has,cicik:-),és ezt a végéig(szülés napjáig)csináltam.Nem lett egyetlen csíkom sem,pedig van a fenekemen növési csík(kb.12évesen repedt meg).Figyelj oda,hogy ne hízzál hirtelen sokat,és kenegesd.Állítólag a sima olíva olaj a legjobb.
Üdv
A pozitív teszttel elkezdtem már kenni napi 2x (krémmel + olajjal is) , mégis végigrepedt, mindkét terhességnél.
Így utólag azt mondom, nem volt fölösleges kenni, mert talán még rosszabb lett volna.
nekem 8 hetesen már kezdődtek a csíkjaim....annyira nem örültem neki,de az nyugtatott h a pocim megússza....ehhez képest már az is olyan mint egy zebra :(
pedig én kenem mint állat,de sz@rt se ér(dm-es mama krém)
35 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!