Hányinger ellen kinek mi vált be? Homeopátiás dolgokat
hol lehet kapni és melyik a legjobb egész napos hányinger
ellen?
Figyelt kérdés
6 hetes vagyok és olyan messze van még a 12. hét, jó lenne ha valami enyhítené, mert szó szerint egész nap csak fekszem, nincs erőm semmihez.
2009. febr. 18. 15:22
1/8 anonim válasza:
gyömbérteát próbáld meg, béresb6-ból 2db alkalmanként.
2009. febr. 18. 15:27
2/8 anonim válasza:
homeopátia.info.hu itt találsz kismamáknak való szert is.
2009. febr. 18. 15:28
3/8 anonim válasza:
én csak azt nem értem miért mondják reggeli rosszullétnek, ha egész nap tart? sajnos én is így vagyok ezzel, engem mondjuk a gyomorégés jobban zavar, arra szedem a Rennie-t
2009. febr. 18. 15:35
4/8 anonim válasza:
Gyógyszertárakban tudsz homeopátiás termékeket vásárolni. Már a legtöbb patika foglalkozik ilyen termékekkel is, szerintem szívesen segítenek, hogy melyik lenne neked a legjobb szer. Nekem nincs hányingerem, csak a gyomrom fáj és ég, erre kaptam homeopátiás gyógyszert és segített. Ezt leszámítva én nekem sincs erőm semmihez. Munka után, ha hazaértek csak fekszem, vagy el is alszom, a hétvégét pedig mind a két napom ezzel telik.
2009. febr. 18. 15:36
5/8 A kérdező kommentje:
A gyomrom nekem nem fáj, vagyis érzem de nem vészes. De mindentől undorodom, minden szagtól és még elkerülni sem tudom mert vadászkutya szimatom is lett:) Most bevettem 2 magne b6-ot hátha lesz valami hatása. De elmegyek a gyógyszertárba is. Köszönöm a válaszokat!
2009. febr. 18. 15:38
6/8 anonim válasza:
Szia!
Én is a b6-ot javasolnám, már gyerekkoromban is ezt kaptam, ha hányingerem volt.
Hát mondjuk én is végig szenvedtem a 12. hétig. Lehet inni mondjuk gyömbéres üdítőt vagy venni gyömbért (van ilyen aszalt formában is), a reggeli felkelés előtti háztartási keksz egy kis étcsokival pedig életmentő tud lenni.:D
Amikor elkezdődött nálam, éveknek tűnt a hátralévő 5-6 hét... Kitartás!
Üdv
18 hetes pocis
2009. febr. 18. 18:29
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nekem is éveknek tünik minden nap, de hát remélem hamar elmúlik:) Ma bevettem két magne b6-ot, hát mit ne mondjak, nem lett nagy változás, így valószínű marad a fekvés és sok alvás hogy teljen az idő:)
2009. febr. 18. 20:45
8/8 anonim válasza:
Sajnos engem sem került el a hányinger,az 5.-héttől szinte egész nap szenvedtem tőle,naponta többször nem is tudtam visszatartani..és kijött minden.A CANADA DRY jéghidegen nekem sokat javitott,és mellette 3-szor 1 szem MAGNE B6.Tudom ilyenkor az ember minden lehetséges tanácsot remegve vár,hidd el, én is kutattam mindenfelé,hogy végre enyhitsek a rosszulléteimen,ezért nagyon megértelek.Ha semmi sem használ,akkor legalább abban bizzál,hogy a 10.-12.-hét körül már jobb lesz!!!Nekem a 12. héten elmult szinte egyik napról a másikra,és azóta jó az étvágyam,és semmi bajom.KITARTÁS!!!Gondolj arra,hogy megéri!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!