Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetes vagyok, miért mozog...

33 hetes vagyok, miért mozog keveset a baba?

Figyelt kérdés
Ezt el szokta játszani hogy 2-3 napig alig aztán 1 hétig szétrúgja odabenn a port. Nem tudom miért van ez a néhány nap lusti, ilyenkor mindig feszült vagyok nehogy valami baja legyen.Másnak is ilyen? Nekem mondjuk nagyon meszes a méhlepényem, ennek ellenére nagyobb mint kéne legyen, jól fejlődik. Csak ne paráznék mindig ha keveset mozog.
2008. nov. 14. 14:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Ugyanez van nálam is. Egyik nap egésznapos a buli bent, aztán meg úgy kell noszogatni, hogy megmoccanjon. Okozhatja front, vagy épp az, hogy előtte kifáradt. Nálam még a hangulatomtól is függ. Azt vettem észre, hogyha ideges vagyok, nyugtalan, akkor ő is az, és sokkal többet mozog, viszont ha nyugodt vagyok, akkor van, hogy több óra is eltellik, mire jelt ad. Ne aggódj, bár én is aggódom állandóan. Minden jót! 38 hetes kismama.
2008. nov. 14. 15:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a nyugtatást, igyekszem nem parázni csak nehéz.
2008. nov. 14. 15:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én is 33 hetes múltam, és a héten alig mocorgott napközben a kisfiunk. Én is paráztam, de este mindig lefekszek és elkezdem simizni, beszélni hozzá, hogy mozogjon, tudjuk, hogy semmi baja, akkor beindul elég rendesen. Biztosan érzik ezt az időt ők is, szinte sötét van már egész nap, nekünk se valami jó a kedvünk ilyenkor, az ember lehangoltabb, mintha derűs idő lenne. Beszélj hozzá, az biztosan megnyugtat és reagálni fog a törődésedre.
2008. nov. 14. 16:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez nálunk is így van, de az elej óta. Hol napokig alig mozog, hol meg napokig olyan aktív, hogy csak na.
2008. nov. 14. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!