Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szabályos petezsák, benne...

Leena_12 kérdése:

Szabályos petezsák, benne embrió még nem látható. Terhesség bizonyított. Biztos, hogy babó lesz belőle?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam uh-n, ahol az orvos csak hasi ultrahangot csinált, nem hüvelyit.Normális, ha még nem látszik a babóca?

Naptár szerint a 7. hétben vagyok, de ki tudja.Az orvos em mondott semmit.

2019. aug. 1. 12:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Mint mondtam a leletre rá kell hogy írja hányadik hét. És igenis csinálnak 12 hét előtt hasit. Nekem az első hüvelyi volt (embriót akkor nekem se látott) utána 9 héten már hasi
2019. aug. 1. 13:48
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Neken is rendszertelen volt mindig a menzeszem, mindket terhesseg kisebb volt, mint a menstruacio szerinti kora. Az elsovel en is 7 hetesen mentem, az orvos maximum 4-5 hetesnek mondta. Ures maradt a petezsak, be kellett fejezni muszeresen.

A masodik terhessegem ugy alakult, hogy sokaig negativak lettek a tesztjeim, menstruacio kesett, ezert mentem orvoshoz. Menzesz szerint 9 hetes voltam, amikor kiderult a terhesseg, uh 6 hetesnek mutatta, volt szivhang. Most 18 hetes vagyok, minden rendben eddig.

Szoval ebbol barmi lehet meg, azok utan, amit en ateltem, azt tudom tanacsolni, hogy ne idegeskedj, de ne is eld bele magad, amig az orvos meg nem allapitja az elo terhesseget. Nagyon rossz volt boldogan menni ultrahangra es onnan sirva jonni ki, inkabb csalodj kellemesen.

2019. aug. 1. 15:10
 13/13 anonim ***** válasza:
28%
Babóca,doki néni ... hát sok sikert.
2019. aug. 1. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!