Fogamzásgátló szedése után mennyivel sikerült teherbe esnetek?
Figyelt kérdés
Januárban hagytam abba a tablettaszedést 7 év után. 25 éves vagyok, a férjem 30. Nincs semmilyen káros szenvedélyünk, mégsem jön össze a baba. :(2010. júl. 12. 09:54
11/15 anonim válasza:
én 5évig szedtem és amikor abbahagytam még háromszor megvolt és utána teherbe estem.
12/15 anonim válasza:
Szia! Én tavaly augusztusban hagytam abba a gyógyszert (7 évig szedtem előtte), szeptember végén kezdtünk el próbálkozni, és május végén fogant meg a Picikénk. Tehát kb. 8 hónap volt. Áprilisban voltam először dokinál (de csak a szokásos éves rákszűrésemen), és említettem neki a dolgot. Tanácsot adott, április végén betartottuk, nem lett baba, május végén nem sikerült betartani, és lett baba. :) Szóval tényleg igaz az, hogy nem szabad görcsölni rajta. Nem tudom, használsz-e ovulációs tesztet? Ha nem, akkor érdemes kipróbálni, legalább tudod, hogy van-e peteérésed? Sok sikert és türelmet kívánok!
13/15 A kérdező kommentje:
Szia utolsó! Igen, használok ovutesztet már második hónapja. A 11. napon mindig pozitív lesz, és a 12-13. napon el is kezd emelkedni a hőm. Szóval szerintem van peteérésem, együtt is vagyunk a ciklus 10-12. napján. Bízom benne, hogy sikerülni fog.
2010. júl. 13. 08:55
14/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Megkérdezhetem, hogy mi volt az a tanács, amit az orvos adott? Hátha tanulok belőle...:)
2010. júl. 14. 07:24
15/15 anonim válasza:
A doki azt mondta, hogy a peteérés előtt legalább 4-5 napig ne szexeljünk, mert akkor -az ő szavait idézem- "éretlen kis tacskók maradnak csak" a peteérésre. :D
Ezt áprilisban be is tartottuk, nem lett belőle baba. Májusban nem sikerült betartani, 2 nappal peteérés előtt már nem bírtunk magunkkal. De baba lett belőle. :) Szóval szerintem jobban bejön az, hogy akkor csinálja az ember, amikor jólesik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!