Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fogamzásgátló szedése után...

Fogamzásgátló szedése után mennyivel sikerült teherbe esnetek?

Figyelt kérdés
Januárban hagytam abba a tablettaszedést 7 év után. 25 éves vagyok, a férjem 30. Nincs semmilyen káros szenvedélyünk, mégsem jön össze a baba. :(
2010. júl. 12. 09:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok oka lehet, nálunk is sok minden, pl. kb észrevehetetlen gyulladás közbeszólt, stb.

Kérdésedre válaszolva, igaz, 3 hónapig vigyáztunk, hogy "kiürüljek", 6 hónap.

2010. júl. 12. 10:04
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok, mármint a 3 hónap és azután fél év.
2010. júl. 12. 10:05
 3/15 anonim ***** válasza:
Nekem kb 1 év után jött a baba.:)Ne add fel:)Sok sikert és kitartást:)
2010. júl. 12. 10:07
 4/15 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok bocsi.Szóval azt kifelejtettem h én is kb 6-7 évig szedtem a gyógyszert és 1 évre rá estem teherbe:)
2010. júl. 12. 10:08
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon korán 15 évesen kaptam fogamzásgátlót, mert annyira görcsöltem és rosszúl voltam, hogy suliba is mindig elájultam. Így azt mondta az orvos szedjek gyógyszert. Szedtem is és nem is volt ilyen problémám utána. Aztán 10 évig szedtem és 25 évesen azt mondtam, hogy elég volt, mert migrénem alakult ki tőle. Abbahagytam, de én nem terveztem a babát, nem az miatt. Egy évig nem voltak görcsök menstruációnál, úgy hogy én gondolom, hogy kb addig tartott amíg teljesen kiürült a szervezetemből, mert utána megint előjöttek azok a görcsök. Már 1,5 éve nem szedtem a gyógyszert, mikor letettem cigit, ja és addig csak megszakítással védekeztünk a párommal. A cigi lerakása után fél évvel egyszercsak teherbe estem, pedig még mindig megszakítással védekeztünk. Most 39 hetes vagyok és nem bánok semmit, nagyon örülök a babának. Várj még egy kicsit, had tisztuljon a szervezeted, és ne akard nagyon görcsösen a babát, mert az sem jó. Próbálj meg teljesen stresszmentesen élni, tudom nem egyszerű és hidd el, hogy jönni fog az a baba. Ha egy év után sem jön össze akkor pedig vizsgáltassátok ki magatokat. Én drukkolok nektek:)
2010. júl. 12. 10:35
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és a bíztatást, remélem tényleg sikerült, olyan elkeserítő, hogy hónapról hónapra reménykedik az ember, aztán végül mindig megjön...
2010. júl. 12. 10:37
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
abbahagytam, még egyszer megjött, aztán már kopogott a gólya(21 vagyok)
2010. júl. 12. 10:37
 8/15 anonim ***** válasza:
Én 2008 szeptemberében hagytam abba a gyógyszert és 2009 szeptemberében már azt mondtam, hogy majd jön, amikor jön. Nem foglalkoztunk utána vele és erre novemberben teherbe estem. Összesen 4 évig szedtem fogamzásgátlót. 36 hetes km
2010. júl. 12. 10:41
 9/15 anonim ***** válasza:

4 évig szedtem, 2009 júniusában hagytam abba. 2010 márciusában volt először peteérésem, a ciklusom is kb addigra állt helyre. Most 10 hetes kismama vagyok.

A ciklusom helyreállásától 2 alkalom kellett nekünk.

Szerintem ne aggódj, minden attól függ, mikor hagytad abba...

2010. júl. 12. 14:01
 10/15 anonim ***** válasza:

18 eves koromtol 5 even at szedtem fogamzasgatlot, igaz, hogy ket evente tartottam harom honapnyi szunetet tisztitasi szandekkal. 23 evesen huvelygyurut kezdtem hasznalni, de az is hormonalis, a lenyege ugyanaz. Ket ev folyamatos hasznalat utan november vegen hagytam abba, harom honap mulva fogant meg a babank.

Szules utan ket honappal ismet fogamzasgatlot kezdtem szedni, ket honapig szedtem, abbahagytam es kovetkezo honapban mar terhes voltam.

2010. júl. 12. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!