Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzásgátló mennyivel csökkenti a vérzés időtartamát?
Figyelt kérdés
A legtöbb fogamzásgátló esetében a tájékoztatón szerepel, hogy a gyógyszer csökkenti a vérzés mennyiségét és időtartamát. Egy hat napos menstruációt csökkenthet négyre?2010. júl. 1. 13:57
1/8 anonim válasza:
csökkenthet, de nem feltétlen..nekem pl van amikor a szünet 2. napján jön meg, tart 2 napig, és akkor is kevés van
2/8 anonim válasza:
Szia!
Igen csökkentheti, de természetesen ez is egyénfüggő.
Nekem pl. kb 6-7 napig tartott, és volt, hgoy már extra tampont kellett használnom, olyan sok volt. Most 4-5 napig tart és csak az első nap kell normal tampon, a többi napokon már minit használok, annyira kevés.
3/8 A kérdező kommentje:
köszi! nekem is rengeteg volt, 6-7 napig, és az első háromban kellett super.. remélem most majd csökkenni fog. :D
2010. júl. 1. 14:12
4/8 anonim válasza:
nekem 1 napig tartott ugy, h véreztem, másnap már kevesebb, harmadik nap még kevesebb, és aztan elmult. szal jo az.. mit szedsz amugy?
5/8 anonim válasza:
Nekem 6 napos menzeszt csökkentett 2-3 naposra. De általában inkább 3 napos, elvétve 2. És a vér mennyisége is jelentősen kevesebb, mint gyógyszerszedés előtt volt.
6/8 anonim válasza:
Nekem 7 napról csökkent 4-5-re és az utolsó 1-2 napon van mikor csak tisztaságit rakok be, mert csak ilyen "maszatolás" van
7/8 anonim válasza:
ismerőseim és saját elmondásom szerint is 2-3nappal lerövídíti. Ugyanakkor nekem attól hogy rövidebb abban a pár napban elég nagy mennyiségben jön..
8/8 anonim válasza:
Nekem különösebben nem csökkent a mennyiség se az időtartam. ez a Milligestnél volt. most Lindinettet szedek, épp gyógyszerszünet van. kíváncsi vagyok, milyen lesz a vérzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!