Aki már szült, hogy emlékszik milyen voltak a szülés előtti utolsó napok? Éreztétek hogy közeledik a nagy nap?
Én tudtam
Mert nem lehetett másképp
41+1 szültem
Amúgy semmi jele nem volt
Pedig mindent megtettem hogy beinduljon
1. Vagyok
Én nem láttam tükörben, de készült egy fotó 6 órával előbb du., amit hónapokkal később néztem meg
Nekem is felpüffedt az arcom..
Én nyugodtan aludtam..
1. Fájás után is még 40 percet
36. Héten nekem is rohadt sok jóslóm volt, meg azt hiszem akkor nőtt meg a hasam olyan hatalmasra, aztán úgy nem találtam a helyem..sehogy se volt jó, sehol se volt jó, de én még pluszban dolgoztam is, a munkában jól kifáradtam azért el tudtam aludni még ülve is.. de ez a 38. Hétre elmúlt.
Nekem se volt semmi jele, hogy szülnék, még reggel mentem dolgozni, munka után ctg-re, ott se volt semmi különös, pedig akkorákat rúgott a fiam, majd leesett a derekam :D
Hazaértem, megfőztem, aztán párom jegyezte meg hogy ma nagyon pörgök, mondtam is neki hogy sietek mert be akarok pakolni a kórházi táskába, mert még nem pakoltam be.
Szóval bepakoltam, este 10 körül feküdtünk le aludni, aztán 2kor jött az első fájás.
39+2re született a fiam.
Szóval nekem ez a pörgés volt az egyetlen tünet, de ott helyben nem vettem észre, csak így visszagondolva.
Szia!
Nem volt semmi előjele.
Az elsőnél olyannyira nem, hogy délben NST-n még azt mondták, hogy ráérek 2 nap múlva jönni újra, addig úgyse lesz semmi, este 10-kor megszületett a kislányunk :) 40+2 hét
A másodiknál napközben el kezdett szivárogni, aztán este 6 körül kizúdult a magzatvíz 21.45.kor már meg is született a 2. kislányunk is :) 39+3 hét
Nekem az eg vilagon semmi elojele nem volt.
Olyan vizes voltam,hogy krumpli orrom lett,es torzult fejem,tehat nalam nem volt mervado za arcelvaltozas.
41.heten szuletett a lanyom.
Vegig megvolt mi lesz a neve,aztan szules elotti este megegyszer atbeszeltuk a dolgokat,es valtoztattuk meg hirtelen a dontesunket :)
Aztan hajnalban azert kicsit furan ereztem magam,minimalis gorcsok voltak,es reggel 5kor magzatvizfolyas nyakdugo tavozas. Nekem igy indult :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!