Kismamák, anyukák, ti mikor mentetek újra fodrászhoz, kozmetikushoz? Mikor éreztétek újra nőnek magatokat?
Persze nem úgy értem, hogy csak a sminktől nő a nő.
Hanem picit szexibb ruha vagy bármi... amivel magadnak vagy párod szemében újra NŐ lettél, s nem anya?
Elsőnek köszi a választ!
Hàt kellett 1,5 èv mire összekaptam magam.
Ettôl még àpolt voltam, de pl tornára akkor tudtam ùjra rávenni magam ès ùjra jòl èrezni magam a bôrömben.
4 honapos korában, amikor ujra rámjötteka terhesség előtti ruháim, akkoriban volt bennem valami erő nem tudom honnan, elkezdtem fittnesselni is otthon, de valahogy el is mult. Soha nem leszek màr az aki voltam. Bölcsibe oviba röhejes lenne szülőin felvenni pl miniszoknyàt meg ciklámen felsőket stb.
Felvettem az anyastilust, csinosan de szolidan alapelvvel, természetes haj, miegyebek.
Néha be is villan a párhuzam, amikor vajudásnál azt hittem nem élem tul, hogy tényleg ezzel meg is szűnt az a làny aki voltam, nem is éltem tul valahol.
Ma màr hiàba "üt be" néha a régi énem aki énekelve táncol a tükör előtt, mert pár perc és megy főzni mosni takaritani gyermeket vacsiztatni furdetni altatni es ágybarogyni.
Szülés előtt közvetlen mentem fodrászhoz festetni , olyan kb. nyolc hetente festetetem a hajam , gyorsan nő úgyhogy a baba nyolc hetes korában mentünk kb. 2 óra volt kocsival az út ( külföld, nagy távolságok ), mikor odaértünk a közelben, megszoptattam egy kávézóban, utána mentem a fodrászhoz addig a férjem maradt vele a kávézóban,aludt a babakocsiban , amikor kész lettem, odamentem vissza , úgyhogy akkor megint megszoptattam és úgy indultunk haza.
Császár után lapos , feszes hassal mentem haza, a szoptatással rengeteget fogytam , úgyhogy torna meg ilyesmi nem kellett. A ruhatáram, stílusom nem változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!