Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, anyukák, ti mikor...

Kismamák, anyukák, ti mikor mentetek újra fodrászhoz, kozmetikushoz? Mikor éreztétek újra nőnek magatokat?

Figyelt kérdés
Mikor foglalkoztatok újra magatokkal gyerek után?

2019. márc. 16. 19:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Még terhes vagyok. Fodrászhoz megyek még szülés előtt valamikor, de csak vágatni, mert brutálisan gyorsan megnőtt a hajam, más beavatkozást egyébként sem szoktam a hajamon végeztetni. Kozmetikushoz sem járok egyébként sem, nem indokolja semmi...

Mégis nőnek érzem magam. Főleg amikor megdicsérik a szépen karbantartott, vékony testemet- igaz, hogy a hasam nagy, de csak az, minden más teljesen oké, hátulról nem is látszik hogy terhes vagyok.. kevés kismama ruhám van, de ami van az jól áll szerintem... összességében van egy egészséges, természetes összképem a párom és a környezetem szerint. Szerintem nem ez a fodrász-kozmetikus téma határozza meg az ember nőiségét/kinézetét...én valahogy ezek nélkül is jól érzem magam a bőrömben..

2019. márc. 18. 22:37
 22/25 anonim ***** válasza:
Így van. Van aki kozmetikával, sminkben, friss frizurával is csúnya, akár szűlt, akár nem. Van aki mindezek ellenére is szép. Ezek adottságok.
2019. márc. 18. 22:44
 23/25 anonim ***** válasza:
9%
Terhesen nem ildomos hajat festeni. És körmöt sem. A műkörömhöz nem értek .... de újszülött babát nem ápolnék hegyes körmökkel. De festettel sem.
2019. dec. 3. 08:08
 24/25 anonim ***** válasza:
52%
Nem tudom, sokára. Én nagyon megszívtam a gyerekemmel, nálunk nem volt olyan, amit itt az egyik hozzászóló ír, hogy 2-3 órát alszik meg elnézelődik. Nem, ő ordított. És ha nagy nehezen elaltattam, a másik helyiségben a villanykapcsoló alig hallható kattanására is azonnal ordítva ébredt. Szóba sem jött, hogy mondjuk a csapot megnyissam vagy bármi. Ha aludt, azért nem tudtam csinálni tőle semmit, ha ébren volt, akkor meg azért. És nem csak az első hetekben és hónapokban. Nyilván ez a ritkább, de vannak ilyen babák, kisgyerekek, szóval nem kellene annyira elítélni a "slamposkákat", akik lehet, hogy enni is csak naponta 1x tudnak...
2019. dec. 3. 11:25
 25/25 anonim ***** válasza:
Most próbálom végiggondolni a napjaim. A lányom 5 hónapos, forgolódik, figyelni kell rá. Sokat bukik, öltöztetni kell, emiatt sokat mosok, teregetek, ruhát hajtogatok, pakolok. Jó, csak hétvégén kell főznöm. De akkor is eszik az ember, ha nem főz. Ergo mosogatni kell (nincs mosogatógép egyelőre). A lányom nagyot alszik kint babakocsiban. Addig én bent vagy teregetek, vagy mosogatok, vagy porszívózom, rakodok. Jó, most itt ülök, de az agyamat ki kell lőnöm valamivel :). De előbb porszívóztam. Meg teregettem. Körmöt nem festek eleve, mert hamar lepattogzik, meg a mosogatástól amúgyis csúnya a bőröm, hiába kenem, akkor meg minek fessem. Amit viszont csinálok, elkezdtem tornázni, hasizom, karizom, míg a pici gurulgat a szőnyegén. A hajam ősz, és mivel növényi hajfestékkel festem, ami három órás procedúra, nehezen iktatom be. Szóval igen, slampos vagyok, nincs itthonra Nike, Addidas melegítőm, amúgyis 6x hányná le a pici egy nap, de amúgy sem hordok ilyet itthonra, max. futni vagy kirándulni. A hajam a szoptatástól nagyon hullik, összekötöm, a pici miatt is, szóval beszárított long bob frizurával nem fogok itthon se porszívózni, se szoptatni. Ja, amúgy a férjem így is imád, plusz kilókkal, nagy mellekkel, amiket én mind utálok, és ezért érzem magam úgy, mint a Willendorfi Vénusz, ami miatt meg festhetném a körmöm, hajam, járhatnék Michael Kors cuccokban itthon, akkor sem érezném magam annak a nőnek, aki voltam. Teszek ellene a tornával, de az eredmény nem jön pikk-pakk. Kozmetikushoz eleve nem járok, mert utálom ha hozzányúlnak az arcomhoz. De nyilván mindenki más miatt érzi magát nőnek. A kérdező a fodrásztól, kozmetikustól, én attól érezném magam annak, ha lapos lenne a hasam, és kicsik lennének a melleim újra :).
2019. dec. 3. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!