Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vasarlaskor betartjatok a...

Vasarlaskor betartjatok a kelengyelistakat, amit a neten talaltok, vagy joval tobb, illetve kevesebb dolgot vasaroltok a babatoknak?

Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 07:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kevesebbet. Ezeken a listákon sok fölösleges holmi van. Inkább megkérdeztem anyukámat,és néhány ismerős anyukát,hogy mi volt az, amit valóban használtak is. Ha mégis kell valami,azt utólag is meglehet venni.
2010. júl. 12. 07:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Én elovasom a listát, de szelektálok.Tényleg nagyon sok felesleges dolgot megvetetnek a szülőkkel.Mert a szülő úgyis megveszi, úgyis bármit megadna a gyereknek.De totál felesleges.Ez olyan , mint az esküvőbiznisz.Rongyrázás nélkül is lehet szép esküvőt tartani.Én úgy csináltam, hogy ha nem voltam biztos valamiben, hogy kell -e, megkérdeztem a barátokat, családot,akiknek van kisgyerekük.Ők tudtak hasznos tanácsokat adni.Pl. én nem fogok később sem bébikompot venni.Nem egy helyen hallottam, hogy a szülőknek baromi jó, de a babának kevésbé.Mert ellustul benne, nem használja úgy az izmait, elkényelmesedik, és késlelteti a járás kialakulását.És az emberek divatból megveszik több tízezerért.A másik a babakocsi téma.Az egyik ismerősöm vett 100 ezerért.A gyerek most féléves, de már venni kell újat.Itt sem kell túlzásokba esni.A babának teljesen mindegy, hogy milyen drága babakocsiba teszik.Mi 50-ért vettünk, de van hozzá minden.(pelenkázótáska, esővédő stb)Szóval szelektálj.Nálunk baldachin se lesz.Az csak romantika.Én ha majd felkelek éjszaka, szeretnék rálátni a lányomra úgy, hogy nem takarja semmi, és nem akadok bele, ha fel akarom venni.Sokat lehet spórolni, ha odafigyelsz.
2010. júl. 12. 07:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Én megnéztem ezt a listát, de egy rakás felesleges dolog volt fent. Logikusan vásároltam, nem kell minden szir-szart megvenni, csak a pénzt költöd fölöslegesen. Ésszerűen, ez az elvem. Érdeklődj rokonoknál, barátnőknél, kinek mi volt a tapasztalata, mi hülyeség, stb.
2010. júl. 12. 08:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Azt en is eszrevettem, hogy eleg sok felesleges dolog van, de peldaul a ruhakat kevesnek talalom.
2010. júl. 12. 08:08
 5/7 anonim ***** válasza:

a ruhák tényleg kevesek nekem olyan listám van-volt ahol nem irtak pólót és lábfejes nadrágot az elsőnél nem volt és szerettem volna ha lett volna ... csak rugija volt.

bodyból sem hetet vettem hanem dupla annyit és kellett...

nálunk volt pulcsi is meg naci is jól jött. egyedül ünneplő ruhát nem vettünk sose az is rajta volt de nem vittük sehová ünnepre akkor meg jól jött egy csinosabb összeállitás.

2010. júl. 12. 09:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én is kevesebb dolgot vettem, ruhából viszont jóval többet, mint ami a netes listákon szerepel. Az én kisbabám egy időben olyanokat kakilt, hogy bármit tettem, mosni kellett a ruhát is. Nos, ez esetben jó volt, hogy akadt még a szekrényében másik :)

De nekünk picinek még csak body és rugi volt, külön kisnadrág, póló nem, nem is tudtuk volna használni, mert viszonylag sokat volt ölben, és felcsúszott volna a póló, a body jobb.

Érdemes megkérdezni, ki mit (nem) vett, mert tényleg sok felesleges cuccot ajánlanak. Sok köztük csupán pénztárcafüggő, szerintem minden lista egyedi lesz úgyis.

2010. júl. 12. 10:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is sok feleslegeset és sok hiányzót találtam a listákon. Mákomra volt 3 fekvős hónapom összefésülni ezeket.

Úgy gondolom 1 lista nem jó mindenkinek, érdemes többet megnézni, abból végiggondolni, mi kellhet, kicsit piackutatni az ismerős anyukáknál és úgy válogatni.

Nekem így 1-2 dolog lett "haszontalan" (max.3e ft), mert a lányom nem szerette végül.

Egyébként volt, amiből többet vettem vagy mást és volt, amit eleve kihúztam.

2010. júl. 12. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!