Most már betartjátok a 11-3-ig nem kinnt létet, vagy majd ha melegebb lesz?
Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 08:28
1/11 anonim válasza:
Én be. Legalábbis sétálni nem megyünk olyankor. A teraszra ki szoktam vinni, mert fedett, nem éri a nap. Vagy mondjuk elmegyünk vásárolni, mert autóval megyünk úgyis. De babakocsival csak olyan 4-5 után indulok útnak.
2/11 anonim válasza:
Sok anyukát de. 11-12 is körül látni,hogy sétálnak a gyerekkel,sőt játszótérre is kimegy némely szülő a gyerekével...Én is szoktam menni a kislányommal délelőtti időszakban,de most nem voltunk kint 1 hete lassan,mivel bárányhimlős lett...
Egyébként az időjárásjelentésben úgyis mondják,ha veszélyes uv sugárzás van,akkor ajánlatos otthon maradni arra az időre.
Most még nincs olyan nagy meleg,simán ki lehet menni a 11-3-ig tartó időszakban is,nekem ez a véleményem.
3/11 anonim válasza:
Múlt héttől kezdtük, hogy átalakítottam a napirendet kicsit és 9-kor megyünk le és 11-kor fel. Délután pedig 5-7-ig. Tök mindegy mit mutat a naptár ha pecsenyére égnek.
4/11 anonim válasza:
Betartjuk, úgyis illik a napirendünkbe. Délelőtt főzök, a fiam játszik, vagy együtt főzünk és együtt játszunk. Ebéd után meg lefekszik kicsit, fél 4-4 között megyünk a játszóra.
5/11 anonim válasza:
Igen.Nem bírom én ezt a meleget se.Mi lesz itt később...:(
6/11 anonim válasza:
én most kezdem betartani. ha délelőtt megyünk, akkor 11, fél12-kor eljövünk, délután pedig 4 körül indulunk. eddig még nem naptejeztem, de lassan azt is előszedem.
7/11 anonim válasza:
Hát nálunk ez gyakorlatilag eleve egy alap dolog. Jó nem 11-kor, de fél 12-kor jövünk be, ebéd utána alvás. Télen is ugyanúgy bent vagyunk nem csak nyáron. Így kiegyensúlyozott a napirendünk a kezdetektől fogva, és az oviba is így van. 4 és 2 évesek.
8/11 anonim válasza:
a 11-iget igen, a 3-tólt nem. Egy csomószor úgy jön ki, hogy 2 után kicsivel kell valahova mennünk, akkor megyünk, ez van. 50-es naptej, nagyfiún (3 éves) sapi, jó sok víz nálunk, picinek babakocsin napernyő, árnyékban megyünk.
9/11 anonim válasza:
Betartom, kalap és naptej ellenére, mert az egész családnak olyan színű a bőre, mint a gomolyatúró :) így a kicsinek is. 9-kor már le tudunk menni, 11-ig le is fáradok kellőképpen :) Eebéd, alvás, 3-ra pont menetkészek vagyunk megint.
10/11 anonim válasza:
utsó vok: most olvasom újra a kérdést: ez nem a meleg függvénye, hanem a napsütésé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!