Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Etetés 3 óránként? Ti betartjá...

Etetés 3 óránként? Ti betartjátok?

Figyelt kérdés
Illetve Ti be tudjátok tartani ezt a 3 óránkénti etetést? Nekem ma sem sikerült. Mi van ha 19 órakkor eszik tejet is tápot is, de 8:30 -9:00 óra körül már jön a vacsora. Ez nagy baj??
2011. aug. 28. 16:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nem,igény szerint szoptatok,nem órára.Így kényelmesebb.
2011. aug. 28. 16:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2011. aug. 28. 16:19
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen, sokkal de sokkal jobb az igény szerinti szoptatás. Csak nálam az majom táoszer bezavar. Gondolom tápszerrel nem lehet igény szerint etetni.
2011. aug. 28. 16:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Igény szerint. Akkor is ha szoptatsz és akkor is ha tápszeres.

Ha szoptatsz akkor a tejtermelésednek is jobb. Volt, hogy reggel 6 óra is eltelt míg este 2 óra múlva újra evett. Viszont 2 hónaposan elkezdte átaludni az éjszakát. Ha hozzá lett volna szoktatva a 3 óránkénti evéshez, szerintem felkelt volna enni.

2011. aug. 28. 16:22
 5/9 A kérdező kommentje:
Nekem 9 hetes, és átalussza az éjszakát olyan 4 hetes kora óta. A tápszerrel való etetést csak azért kérdezem, mert mindenki riogat,hogy túl lehet etetni a gyereket. Én meg meg vagyok ijedve, hogy ha ma pl este 7-kor fog enni, akkor a vacsorája 3 órán belül lesz.
2011. aug. 28. 16:45
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor adj neki enni amikor éhes,teljesen mindegy ilyen szempontból,hogy tápszeres vagy anyatejes a baba.
2011. aug. 28. 17:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, ha nem éhes, nem fogadja el, ha meg "túleszi" magát, kibüfizi.
2011. aug. 28. 17:18
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam 2 hónapos kora óta tápszeres és azóta is igény szerint etetem. Látom rajta hogy mikor éhes és akkor megkínálom, eszik amennyit jól esik neki a többit meg otthagyja, én még sosem tudtam túletetni így. Az éjszakákat 3 hónapos kora óta átalussza.
2011. aug. 28. 18:39
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy gyereket nem lehet túletetni (mondjuk nekem csak egy van, erre bazírozom a tapasztalataimat).

Amíg szopizott, addig is csak annyit szopizott, amennyi kellett neki, uténa lejött a ciciról, és be volt fejezve. Nálunk nem volt órákig tartó cicizés, meg ilyesmi, percek alatt megette azt a mennyiséget, ami kellett neki, és utáne jelezte, hogy elég (pl nem nyitotta ki a száját). Mikor már tápszert kapott, akkor is ugyanez. Pontosan annyit ivott, amennyire szüksége volt, egy korttyal sem többet.

Nem tudom, más babák hogy vanak ezzel, de én ha akartam volna, sem tudtam volna többet belégyömöszölni, mint amennyit ő igényelt.

2011. aug. 28. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!