Etetés 3 óránként? Ti betartjátok?
Igény szerint. Akkor is ha szoptatsz és akkor is ha tápszeres.
Ha szoptatsz akkor a tejtermelésednek is jobb. Volt, hogy reggel 6 óra is eltelt míg este 2 óra múlva újra evett. Viszont 2 hónaposan elkezdte átaludni az éjszakát. Ha hozzá lett volna szoktatva a 3 óránkénti evéshez, szerintem felkelt volna enni.
Szerintem egy gyereket nem lehet túletetni (mondjuk nekem csak egy van, erre bazírozom a tapasztalataimat).
Amíg szopizott, addig is csak annyit szopizott, amennyi kellett neki, uténa lejött a ciciról, és be volt fejezve. Nálunk nem volt órákig tartó cicizés, meg ilyesmi, percek alatt megette azt a mennyiséget, ami kellett neki, és utáne jelezte, hogy elég (pl nem nyitotta ki a száját). Mikor már tápszert kapott, akkor is ugyanez. Pontosan annyit ivott, amennyire szüksége volt, egy korttyal sem többet.
Nem tudom, más babák hogy vanak ezzel, de én ha akartam volna, sem tudtam volna többet belégyömöszölni, mint amennyit ő igényelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!