30. hét után mennyit kell mozognia a babának?
Van valami előírás, hogy minimálisan naponta mennyit kell mozognia a babának, vagy még ilyenkor is megengedett, hogy elteljen úgy 1-1 nap, hogy semmi mozgást nem észlelek?
A másik, hogy sokszor éjjel érzem, hogy mocorog, ez jelentheti azt, hogy születése után is ilyen éjjeli bagoly lesz?
Előző vagyok:
és születésétől átalussza az éjszakákat.Most 6 éves.
Én úgy hallottam, hogy azért kezdenek rá a ficánkolásra, ha megpihenünk, mert jól esett nekik, hogy járkálás közben ringattuk őket, ilyenkor elalszanak, de ha lefekszünk, akkor megszűnik ez az andalító állapot és kis sajtkukaccá változnak :-)))
Szerintem minden nap kell, hogy érezd, hogy mozog! Ha mégsem éreznéd, akkor teszteld úgy, ahogy a védőnénik szokták ajánlani, kicsit lépcsőzz, egyél édeset, vagy az újjaddal bökdösd, hogy ébredjen fel! Ez be szokott válni, figyelj rá, ne teljen el nap, hogy nem érzed, hogy megmozdult. Nekem még a szülő ágyon is ficánkolt a pocakban, szóval, nincs olyan, hogy egy bizonyos hét után már nem kell nekik naponta mocorogni. De nekünk adott a védőnénink egy papírt, amire kellett írni, hogy naponta mennyit mozog, elmagyarázta, hogy kell számolni, kérdezz rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!