24hetesen mennyit kell mozognia naponta a babának?
Szia! Ne aggódj, minden terhesség más és minden baba is más. Egyébként nálam is úgy volt (még van is), hogy ha egyik nap nagyon aktív, akkor azt másnap kipiheni, aztán a következő nap megint beindul :) Hat rájuk a front is, holdállás, stb. Továbbá ilyenkor még nagyon sok a helyük, nem is érzel minden mozgását, és sokat is alszanak.
Nekünk pl. a 24 hetes uh-on úgy mentem be a dokihoz, hogy pont alszik a kiscsaj, már mióta nem érzem, aztán az uh-on mutatta a doki, hogy ez a gyerek mindent csinál, csak épp nem alszik. És nem éreztem.
Minden jót, további sok boldogságot!
27 hetes
Szia, nekem is nagyon változó hogy mozog! Egy hete voltunk 4D uh-n, mozgatta a drágám a kiskezét-lábát, és volt olyan hogy csak egy kettőt éreztem belőle. Nekem elől tapad a lepény, szerintem az is sokat felfog. Tegnap pl. alíg éreztem, csak amikor lefeküdtem, de akkor is csak nagyon gyengén. Azt mondják ilyen kis nyugodt baba lesz, hát meglátjuk:)
Boldog Babavárást!
26 hetes km
Azt sajnos nem tudom mennyit kell mozognia, de egy doki mondta, hogy lehet olyan nap, amikor az anyuka nem érzi.De én is nagyon nyugtalan vagyok, mert tegnap is kevesebbet mozgológott, mint szokott, ma pedig egyetlen egyszer éreztem csak!A tiéd mennyit mozog?
23 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!