Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek sem ugyanúgy...

Szerintetek sem ugyanúgy aggódnak az alábbi kismama "típusok"?

Figyelt kérdés
Szerintem másképp és jobban aggódik egy többszöri lombikos, mint akinek 1 év után jött össze a baba. Egy többszörös vetélő jobban izgul, mint akinek 4. hónapban sikerült teherbe esnie. Mit gondoltok?

2019. júl. 26. 10:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk elsőre összejött még is végig rettegtem az első trimesztert mert 5 hetesen volt egy kis vérzésem, aztán toxémiára gyanakodtak mert nagyon vizesedtem utána 20 hetesen kórházba voltam közben kiderült a pajzsmirigy problémám. Szóval volt/van miért aggódni.

32 hkm

2019. júl. 26. 20:55
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez ilyen kinek erősebb az apukája típusú kérdés?

Én lombikos vagyok, 7+5 hetes - tökéletes szívhangja van, de még mindig nem tudom elhinni. És rá kell kényszeríteni magam, hogy ne feltételes módban beszéljek róla vagy ne azt mondja, hogy tegnap volt szívhangaj, hanem jelenidőben, hogy van szívhangja. Legszívesebben minden nap mennék ultrahangra, hogy biztos legyek benne, hogy minden rendben.

De ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy más is aggódhat ennyire még ha elsőre össze is jött - ez nem ezen múlik. Ezek a dolgok nem összehasonlíthatók és nem is kell. Olyan mintha azt kérdeznéd, hogy az fáj jobban ha egy rokonunk hal meg és az nem annyira mintha egy barátunk. Itt nincsenek fokozatok, rangsor vagy bármi. Nincs értelme a feltételezésnek.

2019. júl. 27. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!