Szerintetek sem ugyanúgy aggódnak az alábbi kismama "típusok"?
Szerintem meg emberfüggő.
Én igazán szerencsés vagyok, mindhárom gyerek hamar "összejött", de mindnél bőven volt aggodalom, főleg a harmadiknál...ott nemcsak a család, ismerősök előtt, hanem még a másik két gyerek előtt is titkoltuk 20 hetes korig.
Szóval szerintem egyéntől, terhességtől függ.
Szerintem meg egyáltalán nem számít, hogy könnyen vagy nehezen jött össze. Ha akarod, várod, aggódsz érte és kész.
Most mondjam azt, hogy ha nem volt a gyereked egy év alatt X alkalommal kórházban, ha nem küzdöttek az életéért, ha nem volt olyan hogy majdnem elveszíted (átéltük), akkor nem is tudhatod milyen kincs is az élete?
Dehogynem tudhatod, max. könnyebb volt vele.
Szerintem felfogás kérdése.
Én alapvetően nem vagyok paramami.
Viszont a 2. Terhességem annak ellenére, hogy szinte meglepetésbaba, nem indult problémamentesen.
6 hetesen 2 szer is ügyeleten voltam.
Nem aggódok
Konkrétan el sem hiszem, hogy terhes vagyok, egyelőre semmi érzelmem a 10 hetes terhességem felé.
Kizártam, mert meg voltam győződve róla, hogy nem
Marad velünk, és most nem akar visszajönni az érzelem.
Semmi konkrét tünetem nincs.. Ha nem érzem meg, és tesztelek, akkor nem is tudnám ( szoptatás miatt még csak hellyel közzel volt menstruációm)
Szóval szerintem mondenki másképp éli meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!