Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 2. terhesség könnyebb, mint...

A 2. terhesség könnyebb, mint az első?

Figyelt kérdés
Van egy 5 hónapos kislányom, nagyon szeretnénk neki kistesót később. Sajnos nagyon nehezen viseltem ezt a 9(10) hónapot, végig rosszul voltam, többször elájultam, naponta hánytam és éhségrohamom volt felváltva. Volt olyan is, hogy munkából hazafelé vezetve a kocsiban ájultam el, nagy mázlim volt akkor, hogy semmi nem történt. A lányom miatt is fontos, hogy ne dőljek ki.. Tapasztalatok?
2019. júl. 25. 23:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%
Az első terhességem kicsit könnyebb volt, bár akkor is hánytam, sok volt a szavam. A szülés nehéz volt de problémamentes. A másodiknál vérezgettem az elején, kaptam progeszteront, sokkal tovább hánytam, émelyegtem, sokszor ingadozott a vérnyomásom, szédelegtem. Sokszor segített a lánykám, akkor már 6 éves volt. Tündérien viselte, hogy szenvedtem, türelmes volt. A szülést viszont másodszor jobban viseltem.
2019. júl. 26. 08:41
 12/13 anonim ***** válasza:
42%
Nekem az első (kisfiú) volt könnyű. A masodiknál (kislány) sokszor votlam rosszul.
2019. júl. 26. 08:51
 13/13 khniki ***** válasza:
Minden terhesség más.
2019. júl. 26. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!