Mióma mellett utazás?
Sziasztok! 7 hetes terhes vagyok és kiderült az ultrahangos vizsgálaton hogy van egy 11 mm átmérőjú miómám. Még egyenlőre semmivel sem érintkezik, nem nyomja a burkot. Kaptam rá gyógyszert, ami a felszívódást segíti.
Jövőhéten mennénk nyarlani,kocsival. 6 órás útról beszélek. A dokit kérdeztem, hogy mit tanácsol, bevállaljuk-e vagy maradjak inkább itthon. Na most, a legroszabb választ adta, mert azt mondta rám bízza.
Úgy gondolom, ha a nagyon nagy befolyása lenne a terhességre, akkor azt mondta volna, hogy biztosan ne induljunk el, viszont ezzel a rám van bízva dologgal úgy érzem, hogy a doki úgy gondolja nem lenne probléma, viszont ha mégis akkor ő úgymond kibújik a felelősség alól mert rám bizta a döntést. (nem mintha felelősségre vonnám ha bármi történne.)
Azt a paracsot kaptam, hogy pihenjek. Na most én oda mennék csak egy 6 órás út választ el tőle.
Szeretném kikérni a véleményeteket erről. Menjek, ne menjek, veszélyes vagy nem? Volt-e valaki ilyen helyzetben?
Köszönöm előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!