A 2. terhesség könnyebb, mint az első?
Figyelt kérdés
Van egy 5 hónapos kislányom, nagyon szeretnénk neki kistesót később. Sajnos nagyon nehezen viseltem ezt a 9(10) hónapot, végig rosszul voltam, többször elájultam, naponta hánytam és éhségrohamom volt felváltva. Volt olyan is, hogy munkából hazafelé vezetve a kocsiban ájultam el, nagy mázlim volt akkor, hogy semmi nem történt. A lányom miatt is fontos, hogy ne dőljek ki.. Tapasztalatok?2019. júl. 25. 23:19
1/13 anonim válasza:
Sajat tapasztalatom szerint a masodik nehezebb volt .
2/13 anonim válasza:
Nekem az első volt a legkönnyebb. A második az sokkal sokkal nehezebb volt.. A harmadik terhességem volt a legnehezebb. Amikor terhes voltam a 3. babámmal akkor megfogadtam, hogy ez volt a legutolsó terhességem az biztos, csak éljem túl valahogy azt a 9 hónapot. A szülés már más volt. Az első fájt a legjobban.. Tolták belém az oxitocint.. A másodiknál nemengedtem mert nem volt indokolt. A harmadiknál sem engedtem, és sokkal jobban volt :)
3/13 anonim válasza:
A másodiknál nem gyötört annyira a gyomorsav a végèn ès nem vizesedtem, de ezen kívül egyforma volt (na jó, a másodiknál inzulinos gdm-es lettem, az elsőnél a diéta elég volt).
Na meg a 2. babát ki kellett füstölni
4/13 anonim válasza:
Sajat tapasztalat 2.at varom es sokkal nehezebb mint az elso pedig majdnem 6,5ev eltelt az elso szules ota.
5/13 anonim válasza:
Szinten a masodik a nehezebb, minden szempontbol, alig varom mar h vege legyen, de az elsonel meg azt akartam, h soha ne muljon el, emiatt kicsit rosszul is erzem magam....
6/13 anonim válasza:
Akkor én itt kivétel vagyok, mert nekem a másodikkal sokkal könnyebb volt a terhesség, mint az elsővel. Az elsővel a harmadik hónapot végighánytam, csont-bőr lettem, felkelni nem bírtam az ágyból. A másodiknál már csak reggeli émelygés volt ebben az időszakban, de teljesen fitt voltam végig. A második sokkal jobb volt.
7/13 anonim válasza:
Már csak azért sem lehet könnyebb, mert van egy gyereked, akire terhesen is figyelni kell. Nekem is nehezebb volt a 2.,a 3.meg aztán még nehezebb.
8/13 anonim válasza:
Első nagyon könnyű, második nehezebb volt. Na ájulás és ilyen durvább rosszullétek elkerültek, de nyűgösebb voltam, ha nem a légszomjjal küszködtem, akkor a gyomrom égett, jobban fájtam mindenhol, pl hetekig alig tudtam lábra állni, deréktól térdig húzódott, és a nagyobb után érdekes volt így szaladgálni.
9/13 anonim válasza:
Nekem mind a 4 egy álom volt, tünetmentes, kellemetlenségeket messzire kerülő csodaáapotok. Viszont minden terhesség más, azért mert az elsőt rosszul bírtad, lehet a második neked is szuper lesz. Biztosan nem engedném el egy új gyermek gondolatát csak ey nehéz terhesség miatt. Akármilyen rossz is, ez csak pár hónap, bőven megéri.
10/13 anonim válasza:
Nekem az első (kisfiú) volt könnyű. A masodiknál (kislány) sokszor votlam rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!