Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 2. terhesség könnyebb, mint...

A 2. terhesség könnyebb, mint az első?

Figyelt kérdés
Van egy 5 hónapos kislányom, nagyon szeretnénk neki kistesót később. Sajnos nagyon nehezen viseltem ezt a 9(10) hónapot, végig rosszul voltam, többször elájultam, naponta hánytam és éhségrohamom volt felváltva. Volt olyan is, hogy munkából hazafelé vezetve a kocsiban ájultam el, nagy mázlim volt akkor, hogy semmi nem történt. A lányom miatt is fontos, hogy ne dőljek ki.. Tapasztalatok?
2019. júl. 25. 23:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajat tapasztalatom szerint a masodik nehezebb volt .
2019. júl. 25. 23:25
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első volt a legkönnyebb. A második az sokkal sokkal nehezebb volt.. A harmadik terhességem volt a legnehezebb. Amikor terhes voltam a 3. babámmal akkor megfogadtam, hogy ez volt a legutolsó terhességem az biztos, csak éljem túl valahogy azt a 9 hónapot. A szülés már más volt. Az első fájt a legjobban.. Tolták belém az oxitocint.. A másodiknál nemengedtem mert nem volt indokolt. A harmadiknál sem engedtem, és sokkal jobban volt :)
2019. júl. 25. 23:31
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

A másodiknál nem gyötört annyira a gyomorsav a végèn ès nem vizesedtem, de ezen kívül egyforma volt (na jó, a másodiknál inzulinos gdm-es lettem, az elsőnél a diéta elég volt).

Na meg a 2. babát ki kellett füstölni

2019. júl. 25. 23:41
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajat tapasztalat 2.at varom es sokkal nehezebb mint az elso pedig majdnem 6,5ev eltelt az elso szules ota.
2019. júl. 25. 23:42
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szinten a masodik a nehezebb, minden szempontbol, alig varom mar h vege legyen, de az elsonel meg azt akartam, h soha ne muljon el, emiatt kicsit rosszul is erzem magam....
2019. júl. 25. 23:46
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor én itt kivétel vagyok, mert nekem a másodikkal sokkal könnyebb volt a terhesség, mint az elsővel. Az elsővel a harmadik hónapot végighánytam, csont-bőr lettem, felkelni nem bírtam az ágyból. A másodiknál már csak reggeli émelygés volt ebben az időszakban, de teljesen fitt voltam végig. A második sokkal jobb volt.
2019. júl. 26. 00:48
 7/13 anonim ***** válasza:
89%
Már csak azért sem lehet könnyebb, mert van egy gyereked, akire terhesen is figyelni kell. Nekem is nehezebb volt a 2.,a 3.meg aztán még nehezebb.
2019. júl. 26. 06:51
 8/13 anonim ***** válasza:
75%
Első nagyon könnyű, második nehezebb volt. Na ájulás és ilyen durvább rosszullétek elkerültek, de nyűgösebb voltam, ha nem a légszomjjal küszködtem, akkor a gyomrom égett, jobban fájtam mindenhol, pl hetekig alig tudtam lábra állni, deréktól térdig húzódott, és a nagyobb után érdekes volt így szaladgálni.
2019. júl. 26. 07:34
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mind a 4 egy álom volt, tünetmentes, kellemetlenségeket messzire kerülő csodaáapotok. Viszont minden terhesség más, azért mert az elsőt rosszul bírtad, lehet a második neked is szuper lesz. Biztosan nem engedném el egy új gyermek gondolatát csak ey nehéz terhesség miatt. Akármilyen rossz is, ez csak pár hónap, bőven megéri.
2019. júl. 26. 08:27
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első (kisfiú) volt könnyű. A masodiknál (kislány) sokszor votlam rosszul.
2019. júl. 26. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!