Nem túl kicsi az embrió kb 6 hetes korhoz képest?
Az orvos ezt írta a leletemre:
Kb 16mm-es petezsák, benne szikhólyag és kb. 2 mm-es embrió.
A petezsák felett egy kb 7x3 mm-es haematoma csík látszik.
Ja és a végére, hogy fenyegető vetélés.
Feltételezem az a hematoma miatt van..
Nem várok tőletek orvosi választ, inkább csak tapasztalatokat, az utolsó menstruacióm szerint már a 7. hetet kezdtem mikor elmentem orvoshoz, viszont tudom, hogy kb 3-4 nappal később volt peteérésem középidőhöz képest, szóval akkor inkább 6 hét és pár napos terhesség lehet.
Nektek ennyi idősen mekkora volt az embrió mérete? Ez nem tűnik túl kicsinek?
Azután még lehet idő, míg találkoznak
Beágyazódik
Pár nap eltérés.
Az ovus fájdalom is csaphat be..
1. Baba
6+2 5,3mm
2. Baba
6+4. 4,3 mm
Naponta 1 mm-t nőnek...
Engem is betojattak a nőgyógyászok az elején...
Lombik baba, tehát pontosan tudjuk, mikor fogant. 5+6-nál 11 mm-es petezsákot láttak, benne szikhólyag, illetve szívcsőpulzálást. 6+5-nél másik doki, másik gép, ugyanúgy 11-mm-es petezsákot mért (itt kaptam egy hátsófalit), benne 3,2 mm-es embrió, gyönyörű szívhang. 8+6-nál 20,2 mm-es CRL, továbbra is szép szívhang.
Tehát szinte sosem felelt meg annak, hogy a tankönyv szerint milyennek kell lennie, pedig őt aztán tényleg tudjuk napra pontosan :D Emellett ott van az emberi tényező, olyan nincs, hogy az embrió nő, de a petezsák nem. Ahányan nézik, annyiféle értéket fognak mérni... A szívhang a legfontosabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!