6+4napos terhesség képest kicsi embrió?
Figyelt kérdés
15mm petezsák, benne szikhólyaggal, és a szikhólyagban 1 vagy 2 mm embriót latott ma a doki. Visszarendelt egy hét múlva, szerinte ilyenkor ez nem jelent semmit. A gépe nagyon réginek tünt... Kicsit megtorpantam úgy olvastan, hogy ilyenkor már nagyobb szokott lenni az embrió. Volt esetleg valaki akinek ilyen idős terhesen hasonló nagyságú volt az embrió...remélem minden jóra fordul.2019. febr. 2. 22:38
1/20 anonim válasza:
Nekem is 2mm es embryo volt,5 napra rá meg 8mm es lett. :)
2/20 A kérdező kommentje:
Hu. Szuper,jó tudni, hogy nem vagyunk egyedül, akkor várakozunk. 🙂 Boldog babavárást.
2019. febr. 2. 23:49
3/20 anonim válasza:
Szia! Én most 7 hetes vagyok. 6+4 en néztek uh-on nekem egyaltalán nem láttak még embriót. Csak szikhólyagot. Azt mondták hogy 6 hetesen ez normális. Én is félek , de remélem igazuk lesz.
4/20 anonim válasza:
6 hetes 1 naposan semmit nem láttak a szikhólyagon illetve a petezsákon kívül, nekem még egy nagyhaematóma volt a baba mellett. De 6 napra rá a vérömleny felszívódott és egy 7 mm embriónak dobogott a szíve.
5/20 A kérdező kommentje:
Kedves 3/4. Mikor mész újra uh-ra. Én kb 5 nap múlva. Remélem minden rendben lesz addigra. Szórítok neked is. Addig is sok pihenés, és csak pozitívan. 🙂 irj majd hogy mekkorák letettek. 🙂
2019. febr. 3. 11:27
6/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Nekem is van egy kissebb homatomiam a petezsáktól nem messze, az orvos megnyugtatott, hogy elfog múlni. Köszönöm a hozzászólásod és boldog babavárást.
2019. febr. 3. 11:32
7/20 anonim válasza:
Szia , szerintem ne aggódj ! 6+3 hetesen 2 mm embriom volt petezsakkal és szikholyaggal ! Én csak a pozitív gondolatokat ismételgetem magamban!
És bizom benne hogy mire megyek (durván 1 hét ) addigra “hatalmasat” fog nőni ! ☺️
Te is csak pozitívan gondolj erre és bizz a babadban, hogy erős és normálisan fejlődik!
Vigyázz magadra és ne idegeskedj !
Egyébként ilyen korai szakaszban ez meg tok normális , nekem legalábbis a doki ezt mondta, továbbá legalább 2 ultrahang kell hogy ki lehessen jelenteni hogy normálisan fejlődik de inkább 3 !
Szóval nyuuugiiii! ☺️
8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Én is pozitív vagyok 🙂 én is arra gondolok, hogy egy hét múlva már nagyott fog nőni.
2019. febr. 3. 12:30
9/20 anonim válasza:
Csütörtökön megyek újra ultrahangra. Én is szurkolok neked!
10/20 A kérdező kommentje:
Én is csütörtökre vagy péntekre kérek időpontot holnap.🙂 majd ìrj.
2019. febr. 3. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!