Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6+4napos terhesség képest...

6+4napos terhesség képest kicsi embrió?

Figyelt kérdés
15mm petezsák, benne szikhólyaggal, és a szikhólyagban 1 vagy 2 mm embriót latott ma a doki. Visszarendelt egy hét múlva, szerinte ilyenkor ez nem jelent semmit. A gépe nagyon réginek tünt... Kicsit megtorpantam úgy olvastan, hogy ilyenkor már nagyobb szokott lenni az embrió. Volt esetleg valaki akinek ilyen idős terhesen hasonló nagyságú volt az embrió...remélem minden jóra fordul.
2019. febr. 2. 22:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Az is lehet hogy később fogant ;) én pénteken voltam ultrahangon és akkor már közel a 7. hetet kellett volna töltenem de a méreitei alapján még csak a 6. hetet töltöttem. 14 mm-es petezsák benne szikhólyag és 2 mm-es embrió. 2 hét múlva kontroll 😊
2019. febr. 3. 18:33
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Talán az egy kicsit befolyásolhatja a méretet, hogy nekem nem középidőben van peteérésem, hanem 4 nappal később...szóval lehet ezért van az így.
2019. febr. 4. 00:37
 13/20 anonim ***** válasza:
Én pont ezert félek mert a pereerest napra pontosan tudom :( nektek van tunetetek? Mert nekem a mellfeszulesen kivul semmi. Ma vagyok 7+1 hetes.
2019. febr. 4. 12:34
 14/20 A kérdező kommentje:
Nekem az elejétől ugyanazok a tüneteim vannak. Mellfeszülés, apró szúrkák, görcsök a méhemben. Pár napja hajnalban erős émelygés. Semmilyen más tünetem nincs. Én próbálok nyugodt maradni, sokat pihenek, és várom a napok múlását.
2019. febr. 4. 13:29
 15/20 anonim ***** válasza:
11-es vagyok nálam is ugyanolyan tünetek vannak mint mensikor csak nem akar múlni a melleim egyre jobban fájnak és pluszba undorodom némelyik ennivalótól, és néha hányinger
2019. febr. 4. 17:16
 16/20 A kérdező kommentje:
Gondoltam megirom a helyzetet. 🙂 Menstruacio szerint 7+2 napos terhes vagyok, méret alapján 6+6. A baba nagyott nőtt 8,3 mm. 🙂 A peteérésem nem középidőben volt, hanem 3 nappal később. A hematóma még mindig ott van, szóval pihennem kell, de azért megnyugodtam egy picit, hogy ott volt a szívhang. 🙂 Az orvos szerint az ultrahang is régi lehetett a másik dokinál.
2019. febr. 7. 19:07
 17/20 anonim ***** válasza:
De jó, nagyon örülök neked!!
2019. febr. 7. 21:04
 18/20 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Rendben alakul azóta a terhességed? Ugyanebben a cipőben járok!
2019. márc. 8. 20:15
 19/20 A kérdező kommentje:

Most láttam csak meg az utolsó kommentelőtől a kérdést. Egyenlőre minden rendben. A baba méretre teljesen megfelelő a korához képest. Pár hétig még pihengettem, és utrogestant szedtem, mára pedig már élvezem a terhességet. 🙂 18 hetes vagyok.

U.I: Nagyon sok függ az orvostól, és az ultrahang géptől, néha sajnos elnéznek pár mm, mi pedig megijedünk.

2019. ápr. 27. 20:19
 20/20 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Utolsó vagyok! Szerencsére azóta én is 14 hetes vagyok és behozta a babám teljesen a lemaradást ❤️
2019. ápr. 28. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!