Ismertek a környezetetekben pozitív példákat?
Nagyon sajnálom!
Anyukám munkatársával ugyanez történt. Azóta van egy kislánya már. Kb. 14 éves most. Nekik egyébként lombik volt mindkét baba.
Szomszedban a baba 2018 januarjaban halt meg szules kozben, nem tudom az okot, nem mondtak, nem kerdeztem.
Par honapja szuletett meg a masodik kisbabajuk.
Istenem, rettenetesen sajnalom eloszor is. :( Ismerosomnel volt, 39-40. heten ctg-n vettek eszre, nincs mar szivhang. Meg kellett szulnie. Vegul ujra teherbe esett nem sokkal kesobb, majdnem egyutt szultunk, akkor valtottam vele par szot, egyutt varakoztunk egy vervetlnel. Kisfiu lett o is, rendben volt minden, egeszseges gyerkoc. Soha nem heverte ki, minden evben megemlekezik ra. Olyan 6-7 eve lehetett.
Baratnom 24. het kornyeken, mint utolag kiderult, felszallo fertozes miatt vetelt el. Lett ott is ujabb gyerkoc, vele is egyutt szultem majdnem, par nap van a gyerekek kozott.
Nem tudom, hogy lehet ezt feldolgozni, de igyekezz, es kivanom, hogy mihamarabb teljesuljon az almotok!
Ez egy csodálatos és megható sztori arról, hogy min ment át az anyuka az évek alatt. Érdemes elolvasnod, hogy lásd van remény. Én elolvastam. Hatalmas erő lakozik abban a nőben.
Jaj te utolsó!!
Kérdező,átéltem ugyanezt, ugyanezen ok, és utána is veszítettem el (akkor I.trimeszterben). Most 37 hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!