Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ismertek a környezetetekben...

Ismertek a környezetetekben pozitív példákat?

Figyelt kérdés
NAGYON SZOMORÚ SZTORI!!! Sziasztok! 8 hónapja veszítettük el a babánkat, 40 hetes voltam, egyszer csak vérzés és már nem volt szívhang. Köldökzsinór a nyakon... Nem részletezném, h mennyire összetörtünk a férjemmel, azóta is terápiára járok stb. Az érdekelne, h ismertek olyat akivel hasonló történt és utána rendben zajlott a következő terhessége? Mi még biztosan nem állunk készen, h újra megpróbáljuk, de olyan jó lenne pozitív történeteket és példákat olvasni. /Egyenlőre fogalmam sincs,h hogyan tudnám újra végigcsinálni a 9 hónapot!! :(/ Nagyon köszönöm előre is. Egy összetört 31 éves majdnem anyuka.
2019. júl. 23. 19:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom!

Anyukám munkatársával ugyanez történt. Azóta van egy kislánya már. Kb. 14 éves most. Nekik egyébként lombik volt mindkét baba.

2019. júl. 23. 20:13
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik ismerősömnek olyan genetikai rendellenessége van, hogy a szervete nagyon könnyen kilöki a fiú magzatokat. Volt több vetélése is, az egyik már 6 hónaposan... Most pedig van egy kisfia, 7 hónapos. :)
2019. júl. 23. 20:16
 3/16 anonim ***** válasza:
80%

Szomszedban a baba 2018 januarjaban halt meg szules kozben, nem tudom az okot, nem mondtak, nem kerdeztem.

Par honapja szuletett meg a masodik kisbabajuk.

2019. júl. 23. 20:19
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, h írtatok! Akkor nem lehetetlen, h másodszorra sikerüljön.. :(
2019. júl. 23. 20:53
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, rettenetesen sajnalom eloszor is. :( Ismerosomnel volt, 39-40. heten ctg-n vettek eszre, nincs mar szivhang. Meg kellett szulnie. Vegul ujra teherbe esett nem sokkal kesobb, majdnem egyutt szultunk, akkor valtottam vele par szot, egyutt varakoztunk egy vervetlnel. Kisfiu lett o is, rendben volt minden, egeszseges gyerkoc. Soha nem heverte ki, minden evben megemlekezik ra. Olyan 6-7 eve lehetett.

Baratnom 24. het kornyeken, mint utolag kiderult, felszallo fertozes miatt vetelt el. Lett ott is ujabb gyerkoc, vele is egyutt szultem majdnem, par nap van a gyerekek kozott.

Nem tudom, hogy lehet ezt feldolgozni, de igyekezz, es kivanom, hogy mihamarabb teljesuljon az almotok!

2019. júl. 23. 21:01
 6/16 anonim ***** válasza:
61%

[link]

Ez egy csodálatos és megható sztori arról, hogy min ment át az anyuka az évek alatt. Érdemes elolvasnod, hogy lásd van remény. Én elolvastam. Hatalmas erő lakozik abban a nőben.

2019. júl. 23. 21:12
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szívből sajnálom, ami veletek történt! Egy barátnőmnél hasonló volt a babával, de azóta van egy gyönyörű és egészséges 5éves kislányuk! Mi 16hetesen veszítettük el, az is nagy trauma volt, nemhogy a ti történetetek! Legyetek erősek, biztosan kell még idő, de sikerülni fog, csak higgyetek benne! Mi most várjuk a 3.babánkat, kicsit stresszes, de pozitívan állok hozzá, és bízom benne, hogy minden rendben lesz! 27hkm
2019. júl. 24. 00:29
 8/16 anonim ***** válasza:
30%
A gyereked halála sztori? :(
2019. júl. 24. 05:56
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Jaj te utolsó!!

Kérdező,átéltem ugyanezt, ugyanezen ok, és utána is veszítettem el (akkor I.trimeszterben). Most 37 hkm.

2019. júl. 24. 06:01
 10/16 A kérdező kommentje:
Jaj kedves 8-as válaszoló, elnézést h nem fontoltam meg eléggé a szóhasználatot. Ezért érdemes volt írnod! :(
2019. júl. 24. 06:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!