4hetes a terhesség és ma már többször hánytam. Létezik?
Juni 22-én volt meg utoljara. 8án a számolt peteeres napjan dokinal voltam, figyeltetni aki közölte nincs peteérés, cisztásak a petefeszkeim. Szinte lehetetlen es ritka lenne ha előbb lett volna peteérés.
3napja a nem várt elött 5nappal erös hányingert érezten délután. Csináltam egy tesztet a lehetetlenre ami határozottan nagyon erős pozitiv lett.. erösebb mint a kontroll csík.. másnap semmi bajom néha emelyges, de ma egész nap émelygés és délutánra olyan rosszulléteim voltak, hogy már 4szer hánytam.. Létezik ez 4 hetesen? Meg hogy ilyen hamar lett pozitiv a teszt.. az is furcsa. 29én megyek a dokihoz, előző menszeszem normális volt.
Valaki hasonlo cipőben?
Ikerterhességnél nő fénysebességgel a hcg.
Viszont ha előbb lett volna peteérésed, akkor a dokinak látnia kellett volna a visszamaradt sárgatestet. Ha ezt nem látta és domináns tüszőt se látott, akkor igen érdekes. Ciszta nem okoz pozitív tesztet. Pláne, amit leírtál, inkább a PCOS gyanút veti fel inkább.
Köszönöm mindenkinek! Valószínű átment rajtam egy vírus tegnap, mert még éjjel is hánytam. Mára jobban vagyok és csak az úgymond egészséges émelygést érzem.
Igen, valóban érdekes, hogy ha elöbb volt a peteérés a doki miért nem látott belöle semmit, cisztát látott, a kérdés biztos azt látta e és nem már a baba jelét, és hogy ennyivel elöbb ennyire pozitiv teszt.. barátnőmnek meséltem hogy vagyok, ö is egyből mondta hogy lehet ikerterhesség.hétfőn kiderül, 29én megyek hozzá.
Szoritsatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!