Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4hetes a terhesség és ma már...

4hetes a terhesség és ma már többször hánytam. Létezik?

Figyelt kérdés

Juni 22-én volt meg utoljara. 8án a számolt peteeres napjan dokinal voltam, figyeltetni aki közölte nincs peteérés, cisztásak a petefeszkeim. Szinte lehetetlen es ritka lenne ha előbb lett volna peteérés.

3napja a nem várt elött 5nappal erös hányingert érezten délután. Csináltam egy tesztet a lehetetlenre ami határozottan nagyon erős pozitiv lett.. erösebb mint a kontroll csík.. másnap semmi bajom néha emelyges, de ma egész nap émelygés és délutánra olyan rosszulléteim voltak, hogy már 4szer hánytam.. Létezik ez 4 hetesen? Meg hogy ilyen hamar lett pozitiv a teszt.. az is furcsa. 29én megyek a dokihoz, előző menszeszem normális volt.

Valaki hasonlo cipőben?

2019. júl. 21. 22:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
25%
napi 4 hányás már terhességi vészes hányásnak mondható, menj el orvoshoz.
2019. júl. 21. 22:16
 2/12 anonim ***** válasza:
76%
Dehogy vészes hányás, ne őríts már meg 1es! Valószínűleg nem 4 hetes a terhességed, hanem előbb volt peteérésed, így idősebbnek is számít. Megesik, de ritkán. Lehet, hogy csak gyomorrontás.
2019. júl. 21. 23:22
 3/12 anonim ***** válasza:
10%
Sajnos a ciszta miatt is lehet pozitív teszt
2019. júl. 22. 00:05
 4/12 anonim ***** válasza:
64%

Ikerterhességnél nő fénysebességgel a hcg.

Viszont ha előbb lett volna peteérésed, akkor a dokinak látnia kellett volna a visszamaradt sárgatestet. Ha ezt nem látta és domináns tüszőt se látott, akkor igen érdekes. Ciszta nem okoz pozitív tesztet. Pláne, amit leírtál, inkább a PCOS gyanút veti fel inkább.

2019. júl. 22. 07:04
 5/12 anonim ***** válasza:
Ciszta sajnos valóban okozhat pozitív tesztet, de reméljük esetedben nem ez áll fenn! :) Mindenkinek máskor kezdődnek a tünetei, nincs olyan, hogy normális. Lehet, hogy korábban volt peteérésed és már nem is négy hetes vagy! Én B6-ot szedtem hányinger ellen, nem mondom, hogy használt, de legalább a tudat segített, hogy mindent megteszek!
2019. júl. 22. 12:13
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! Valószínű átment rajtam egy vírus tegnap, mert még éjjel is hánytam. Mára jobban vagyok és csak az úgymond egészséges émelygést érzem.

Igen, valóban érdekes, hogy ha elöbb volt a peteérés a doki miért nem látott belöle semmit, cisztát látott, a kérdés biztos azt látta e és nem már a baba jelét, és hogy ennyivel elöbb ennyire pozitiv teszt.. barátnőmnek meséltem hogy vagyok, ö is egyből mondta hogy lehet ikerterhesség.hétfőn kiderül, 29én megyek hozzá.

Szoritsatok!

2019. júl. 22. 12:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Szia! Én előbb hánytam minthogy pozitív lett volna a teszt... Ebből is gondoltam, hogy talán baba van. Egyébként is hányós típusú vagyok. 3 gyermekem van. Mind 3-al végighánytam a terhességet. Iszonyat volt. Szóval szerintem simán lehet.
2019. júl. 22. 20:53
 8/12 anonim ***** válasza:
majd írd meg, mi volt! :)
2019. júl. 23. 19:38
 9/12 A kérdező kommentje:
Azóta nem hánytam, émelygek de minimálisan, szerintem vírus volt. De azóta is pozitívak a tesztek, a mellem elkezdett feszülni, fájni. Hétfőn megyek dokihoz, nagyon várom 😊 irok majd
2019. júl. 23. 23:25
 10/12 anonim ***** válasza:
Na? Azóta mi a helyzet? :)
2019. júl. 28. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!