Ettől lehetek terhes? Ha igen, a nőgyógyász ki tudja pl a 120 órás fogamzásgátló tabletta intervallumának vége előtt mutatni?

Figyelt kérdés

Tegnap éjfél körül történt az esemény. Az első aktus befejeztével rögtön kezdtük is a másodikat. A két aktus között segítettem levenni neki az óvszert, ő közben megtörölte magát, én a használt óvszer lerendezése után kezet töröltem és felhúztunk egy új óvszert. Elég volt az, hogy tiszta zsebkendővel megtöröltük magunkat, vagy meg kellett volna mosakodni? Ha megtöröltem a kezemet, maradhatott spermium az ujjamon , ami az óvszerre kerülve terhességet okoz? Mennyire kell most emiatt aggódnom? És a nőgyógyász tudna erre valamit tanácsolni?

Semmiképp sem szeretnénk gyereket, nem állunk rá készen!

Volt valaki hasonló helyzetben már? Ti mit tennétek?

Előre is köszönöm szépen a válaszokat!

2019. júl. 13. 11:01
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
95%
A spermiumok elpusztulnak a szabad levegőn, plusz a legtöbb koton belsejében spermaölő is van. Ha ennyire nem vagy tisztában a dolgokkal, miért szexelsz? Vagy miért nem iratsz fogamzásgátlót is?
2019. júl. 13. 11:04
 2/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! Mivel attól félek, hogy az ujjammon maradt, így semmiképp nem az óvszer belsejével lenne a problémám. Hanem a külsején. Arra gondoltam, hogy az ujjamról átment az óvszerre, ami végül belém került.

Köszönöm, a válaszod segítségével mindennel tisztában vagyok, folytathatom? Vagy nem baj, ha egy kicsit aggódok ezeken a dolgokon...

2019. júl. 13. 11:08
 3/21 A kérdező kommentje:
A fogamzásgátlót pedig nem tartom/tartjuk valami egészséges dolognak. Ezért maradtunk az óvszernél.
2019. júl. 13. 11:09
 4/21 anonim ***** válasza:
64%
Ettől 99%, hogy nem leszel terhes, de aztán ne miattam legyél az, mert én azt mondtam, hogy nem. Ha aggódsz, vegyél be 72! órás (120 nincs) tavlettát. Az orvos ilyenkor semmit sem tud kimutatni, ez viszont 100%. Legkorábban is aktustól számítva 2 hét elteltével látHAT valamit, de az sem törvényszerű.
2019. júl. 13. 11:16
 5/21 anonim ***** válasza:
79%

Orvos semmit nem lát

Aktus után 1 hónappal lát csak

2019. júl. 13. 11:18
 6/21 anonim ***** válasza:
87%

Ettől nem leszel terhes.

Egyébként meg hogy mutatná ki a terhességet az orvos ilyen korán? Ne legyél már hülye. A 120 órás sem abortusz tabletta....akkor hat, ha még nem történt meg a beágyazódás.

2019. júl. 13. 11:32
 7/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az utolsó két választ! Igyekszem minél hamarabb eljutni egy nőgyógyászhoz. Ha neki is elmondom a problémámat, remélem megért, és ír fel nekem megfelelő gyógyszert.
2019. júl. 13. 11:33
 8/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó választ is!
2019. júl. 13. 11:33
 9/21 anonim ***** válasza:
87%
Ennyitől nem leszel terhes. Mikor kezdődött az utolsó menstruációd?
2019. júl. 13. 11:43
 10/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Múlt héten szerdán.
2019. júl. 13. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!