Szülés után mikor jelentkezik az első menstruáció? Nektek mikor jelentkezett?
Ha kérsz írnak fel, ha szoptatsz akkor olyat, amit az alatt is lehet.
Nekem az első babával 3, a másodikkal 8 hónap után jött meg először
Ha nem szoptattál egyáltalán, úgy tudom, 3 hónappal szülés utánig van a "határidő".
Ha szoptatsz, akár végig, tehát évekig is normális, ha nem jön meg. Ugyanakkor valakinek szoptatás mellett is megjön már 6-8 hétre, 3 hónapra vagy kb. a hozzátáplálás megkezdésekor. (De akár megjön, akár nem, teherbe lehet esni. Valamivel kisebb az esélye, de van rá példa bőven, hogy még az első menzesz előtt jött a következő baba.)
Nekem az egyiknél 11 hónapra, a másiknál 24 hónapra jött meg és hát nem hiányzott :)
20hónapos volt a kisfiam mikor először megjött. Próbáltam leszoktatni a szopizásról, hátha akkor alszik, nem jött be :)
KB. 3nap volt, amíg szinte nem szopott, ez után jött meg. Utána végül szopott még 3 hónapot , mert szét akart durranni a mellém, ha nem szívta le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!