Testvérem által ki íratott fogamzásgátlótól lesz valami bajom?
Off:
A tobbi valaszadotol kerdezem, hogy ma mar csinalnak kivizsgalast, mielott felirjak a fogamzasgatlot?
Csak azert kerdezem, mert 17 evvel ezelott kezdtem el eloszor fogamzasgatlot szedni, 7 ev alatt kb 4 kulonbozo orvoshoz jartam maganban es volt idoszak, hogy privatban, de egyik sem kert meg egy szinpla vertesztet sem soha. Csak irtak, ami divatos volt akkor, kb 3 evente pedig javasoltak valami ujat.
Konkretan az 5. irvos, epp egy sztk-s, akihez uj lakhelyem miatt kezdtem jarni, o volt az elso, aki nem volt hajlamdo kiirni gyogyszert vizsgalat nelkul. Vertesztet kert, ami rossz lett, majd meg tobb vizsgalatra kuldott, kiderult, hogy soha nem is szedhettem volna hormonalis, szajon at szedheto bogyot.
Ma mar minden orvosnal alap, hogy kivizsgalnak, mielott felirjak eloszor a fogamzasgatlot? Mert jo lenne, ha igy lenne.
6! Igen ma már van kivizsgálás.
A májfunkciók lényegesek, meg hogy nincs-e Leiden mutáció. Bár utóbbit alap laborokban nem is csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!