Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nőgyógyász által felhelyezett...

Nőgyógyász által felhelyezett hurokkal lehetek terhes? 5 napja késik a menstruációm, másfél éve van fent a hormontartalmú hurok. Eddig nem volt vele gondom.

Figyelt kérdés
A ciklusom néha felborította, volt hogy 2 vérzés közben is megjött, vagy csúszott pár napot. Azonban most semmi jelét nem látom annak, hogy meg akarna jönni. Nem tudom ez számít e, de lassan egy hónapja kezdtem egy számomra fizikálisan megterhelőbb munkahelyen, azóta rendszertelenül étkezem, keveset alszom. Lehet ennek köze ehhez? Terhes nem lehetek, ugye?

2017. aug. 19. 11:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
De, lehetsz. Nem egy esetrol tudok, hogy valaki spiral mellett esett teherbe.
2017. aug. 19. 12:02
 2/13 A kérdező kommentje:
Basszus... és létezik az, hogy másfél év után esek vele teherbe..? Másfél hónapja voltam ellenőrzésen, akkor ultrahangon és hüvelyi vizsgálatnál is mindent rendben találtak. Nem volt elmozdulva meg semmi
2017. aug. 19. 12:05
 3/13 anonim ***** válasza:
89%

Persze. Nogyogyaszaton dolgozom, sok ilyen van. Sajnos sokszor " beleno " a magzat a spiralba :(

Csinalj egy tesztet!

2017. aug. 19. 12:12
 4/13 A kérdező kommentje:
Most eléggé aggódom, de azért várok még pár napot, hátha csak vaklárma...:/ köszönöm a választ, ment a zöld kéz
2017. aug. 19. 12:16
 5/13 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy hormontartalmú spirálom van fent. Így is esélyes lehet a terhesség?
2017. aug. 19. 12:23
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
No igen, ez nem épp jó mulatság. Nekem 3 éve, 40 évesen (2 gyerekes anyaként) sikerült Mirena spirál mellett teherbe esnem, mondnanom sem kell mekkora volt a "boldogság". Azóta már "elkötöttek", engem és a férjem is, nem akarok a menopauzáig meglepődni mégegyszer, pláne úgy, hogy semmiképpen sem szeretnénk több gyereket, lévén a második törpénk sajnos tartósan beteg/fogyatékkal él. Semmi sem biztos megoldás sajnos, vannak akik vért izzadnak és évekig orvoshoz járnak, mások meg így járnak, mint én.
2017. aug. 19. 12:26
 7/13 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm a választ! Én most 19 éves vagyok, nem szültem még. Vérbetegség miatt nem szedhetek gyógyszert, ezért lett szülés előtt feltehető, 'mini-jaydess'/em. Nagyon remélem, hogy nem vagyok terhes, valami más áll a hátterében a késésnek. Nem akarok egyelőre semmiképp sem szülni ... napok óta tiszta ideg vagyok, lehet már azért se akar megjönni. Téged pedig megértelek, hogy nem akartál egy harmadik babát.
2017. aug. 19. 12:39
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha még ilyen fiatal vagy és a ciklusod is felborul néha, pussz erre még rájön most ez a nagy stressz is, akkor bízzunk benne, hogy mindezek együttese az oka a késésnek. Ha elő is fordulnak kivételes esetek, azért megfelelő védekezés, odafigyelés mellett sokkalta kisebb az esélye, ha nem is lehetetlen.
2017. aug. 19. 12:44
 9/13 A kérdező kommentje:
Bízom a legjobbakban, köszönöm a választ!:)
2017. aug. 19. 12:46
 10/13 anonim ***** válasza:
78%

Nekem is mirenam van,es a felhelyezese utan 10 honappal volt az utolso mensim.mar 4.honapja nincs.nalam mondjuk ez is egy cel volt,es en baromira orulok ennek.

Nem lehet,hogy nalad is ez a helyzet?bar ezt a fajtat amit irtal nem ismerem.esetleg kerdezd meg az orvost,aki felrakta.

Addig is,egy par 100 ft os tesztet vennek a helyedben meg ma.ha ne adj isten terhes lennel,mar mutatna.ha pedig negativ,akkor legalabb megnyugszol.

2017. aug. 19. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!