Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nőgyógyász által felhelyezett...

Nőgyógyász által felhelyezett hurokkal lehetek terhes? 5 napja késik a menstruációm, másfél éve van fent a hormontartalmú hurok. Eddig nem volt vele gondom.

Figyelt kérdés
A ciklusom néha felborította, volt hogy 2 vérzés közben is megjött, vagy csúszott pár napot. Azonban most semmi jelét nem látom annak, hogy meg akarna jönni. Nem tudom ez számít e, de lassan egy hónapja kezdtem egy számomra fizikálisan megterhelőbb munkahelyen, azóta rendszertelenül étkezem, keveset alszom. Lehet ennek köze ehhez? Terhes nem lehetek, ugye?

2017. aug. 19. 11:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Sajnos emellett is lehetsz terhes, hisz száz százalékos védekezési módszer az, ha nem élsz nemi életet. Úgyhogy csinálj tesztet.

Mivel nálam is kilőve a fogamzásgátló tabletta, így mi óvszert használunk a párommal. Az óvszernél legalább egyből tudom, ha gond van, hisz látom. Bár soha egy sem szakadt ki, pedig hosszú évek tapasztalatáról beszélek. A használata sem jelent gondot sem nekem, sem a páromnak. Sajnos spirálnál nem látod, ha gond van a hatásával, már csak akkor szembesülsz a dolgokkal, amikor már arról kell dönteni, hogy megtartod-e a babát vagy sem.

2017. aug. 19. 15:45
 12/13 anonim ***** válasza:

10 eve van mirenam most tettek fel a 3.

10 eve nem verzek

Az elso 6 honapban pecseteltem aztan azota semmi.

Tehat nyugi de ha aggodsz csinalj egy tesztet

Mirena mellekhatasa a verzes teljes elmaradasa ezert is kedvelik sokan

2017. aug. 19. 17:19
 13/13 A kérdező kommentje:
Nekem eddig erős, 5-7 napos vérzésem volt. Még a múlt hónapban is megjött rendesen. De azért kicsit megnyugtat, hogy lehet egy mellékhatás is a vérzés kimaradása. Mindenesetre csinálok egy tesztet a jövőhéten.
2017. aug. 19. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!