27 és fél éves vagyok, úgy néz ki teherbe estem (2 tesztem lett pozitív) most van a 28. Napja a ciklusomnak. A baba friss (3 honapos) kapcsolatból fogant, es ezert gondolkozok az abortuszon.27 évesen kockázatos?
28 èvesen volt egy ab-om, azóta 2 tervezett gyerekem van. Ettől szerintem nem kell félned, rizikó persze mindig van, ahogy egy szülésnél is.
Megbeszélitek és eldöntitek. De nekem így leírva furcsa, hogy egy 25 éves férfi a 3 hónapos kapcsolatában folyamatosan a gyerekről beszél.
"Arról egyszer sem írsz, hogy az a gyerek már él, létezik benned.. Időpontok miatt nem kéne senkit megölni." - izé, a Kérdezőben egy embrió létezik... megölni meg azt lehet, aki előtte megszületett...
Kérdező, alapvetően igazuk van azoknak, akik a korodat az első gyerek vállalására nem tartják túl fiatalnak - inkább tök átlagos manapság.
Ami valóban gond lehet, az a 3 hónapos kapcsolat... felteszem nem életek együtt még egy hetet se, tehát valójában fogalmatok sincs, mennyire vagytok kompatibilisek egymással. Egyfelől. Másfelől tényleg nem szerencsés, ha egy párnál kimarad a kettesben megélt idő és az ehhez kötődő közös élmények - amik átsegíthetik őket a későbbi nehéz időszakokon, mint például az első gyerek megszületése körüli időszak.
Szerintem a legésszerűbb tanács, amit itt képes vagyok kiizzadni magamból, hogy menjetek el most kettesben valahova 2 hétre, abból azért sok minden megmutatkozik a későbbi együttélésetek esélyeiről. A döntésben meg nem jelent vállalhatatlan késedelmet, ha most lett pozi a teszted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!