27 és fél éves vagyok, úgy néz ki teherbe estem (2 tesztem lett pozitív) most van a 28. Napja a ciklusomnak. A baba friss (3 honapos) kapcsolatból fogant, es ezert gondolkozok az abortuszon.27 évesen kockázatos?
27 évesen NEM vagy fiatal a gyerekhez. Csak most tévedésben vannak a nők és azt gondolják 30 az új 20, meg 40 az új 30. De nem. A 27 már bőven nem a "fiatal csajszi" kategória, bármennyire is jó lenne.
Ha a párod akar gyereket akkor nem lesz egyszerű ezt megbeszélni.
en 27 evesen a 3.at szultem,es mar igy 30 evesen negyed annyi turelmem nincs a dacos 3 evesemhez mint a nagyobbakhoz fiatalabban.en egyaltalan nem banom,hogy igazan fiatalon szultem az elso kettot.de ez en vagyok.en azt is megertem ha valaki 30 evesen vagy kesibb erzi az idejet a gyerekvallalasnak.
szoval szerintem nem vagy fiatal
Ami nektek helyes, nem biztos hogy másnak is az.
Èn pl 25 évesen, a kapcsolatunk 3. NAPJÁN estem teherbe (ő akkor 22 volt), megtartottuk, már van tervezett gyerekünk is... Viszont ha mástól ezt hallanàm mininum elmebetegnek nèzném!
Szerintem csak azért, mert 2 évvel korábban jött nagyon rossz ötlet elvetetni
Hasonló szitu volt nálunk is: én 26, a párom 29, fél éve voltunk együtt, mikor kiderült, hogy babát várunk. Ráadásul akkor egy hónapja kezdtem egy új munkahelyen. Se a kapcsolatot nem éreztük elég biztosnak, és anyagilag sem álltunk egészen készen. De úgy döntöttünk, hogy szeretjük egymást, a picit is szeretni fogjuk. Egy éves volt a fiunk az esküvőkor, most 4, anyagilag is jól összeszedtük magunkat, és most várjuk a kistesót.
De valóban neked kell dönteni.
Nálam 25 volt a lélektani határ. Tudtam ha efelett becsúszik én bizony megtartom, akkor is ha végül egyedül maradok vele. Persze nem csúszott be, akkor jött amikor akartuk. De ez nagyon egyéni kinek hol a határ.
Ha vállalod azzal a gondolattal vállald, hogy egyedülálló leszel. Könnyen lehet hogy nem így lesz és szerencsésen alakul minden. De jobb úgy készülni hogy végül külön mentek, ha így is szívesen lennél anya, ha igy is megvan az anyagi háttér, akkor miért ne? Ha pedig mégis igazi család lesztek akkor az meg happy end
Ha meg szeretnéd tartani, mérlegeld, hogy nem biztos, hogy az apuka melletted fog maradni, amennyiben nem érzed biztosnak a kapcsolatot. El kell gondolkodnod, hogy egyedül is fel tudnád-e nevelni. Ezenkívül fel kell, hogy merüljenek ezek a kérdések:
Vannak-e még karrierbeli terveid?
Tudnak-a szülők segíteni?
Van fix állásod, lakásod?
Lelkileg fel vagy készülve egy gyerekre?
Mennyire számíthatsz az apjára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!