Megtartsam e a babàt?
Huh, hát nem egyszerű. Mióta vagytok együtt? Nem vagy túl egy hosszú párkapcsolaton, erre védekezés nélkül szexelsz.
A szerelem nem minden. De mindketten munkanélküliként, szülőkkel élve....
Én is voltam halálosan szerelmes. Azt mondtam, mást nem tudnék annyira szeretni. Igaz, nekem 2 év kellett, hogy új kapcsolatba tudjak kezdeni. Eleinte nem is igazán voltam szerelmes, a párom nagyon. Összeköltöztünk 4 hónap után, hiszen lakva ismerni meg a másikat. Akkor éreztem igazán, hogy feltétel nélkül szeretem, szerelmes vagyok, mikor az első közös karácsonyunkat töltöttük kettesben. 3. gyerekünket várjuk házasként. Azóta találkoztam a "nagy Ő ex-szel", el sem tudom képzelni, hogy mit láttam régen benne. Pedig még házasságról is beszéltünk, gyerekeket terveztünk.
Szerintem. Először ketten a pároddal beszéljetek, hogy mit szeretnétek. Ő keressen sürgősen munkát, kezdjetek el gyűjtögetni. Ha te jól vagy, pár hónapra te is el tudsz menni dolgozni. Hozzátok össze a szülőket, üljön le a 2 család együtt és beszéljétek át az egészet. Hiszen ebben a helyzetben csak rájuk támaszkodhattok, ha úgy döntötök, hogy megtartjátok. Mondjátok el a terveiteket, hogy hamarosan össze szeretnétek költözni, de még nem adottak a feltételek, addig segítsenek, ha tudnak. Persze ez attól is függ, hogy milyen a családok anyagi helyzete, mert ha otthon is anyagi gondok vannak, akkor nyilván nem szülnék anyuék nyakára. De ezeket csak ti tudhatjátok.
Az abortudzhoz kell, hogy dobogjon a szíve. Egy 5 hetes embrióé még nem dobog, szerintem ezért nem kaptad meg azt a papírt, ami az abortuszhoz kell, de valamilyen vizsgálati dokumentumot biztosan.
Én megtartottam, mikor a helyedben voltam, nem bántam meg, de azt hiszem, ritka kivétel vagyok. Mondjuk szerintem élni jobb, mint nem élni. Elvált szülők gyerekeként pedig ezerszer jobb, mint kèt boldogtalan emberrel összezárva. Ezt a saját bőrömön sikerült megtapasztalnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!