Abortuszosokkal bunkobbak a nővérek mint másokkal?
Anyám az egyik budai kórházban volt egészségügyi küreten.
Ott azt tapasztalta, hogy nem egy nővér lepillangózta (hogy a szűrű is örüljön) a betegeket, akik nem szülni mentek. Mindegy volt, mi egyéb okból. Próbáltak panaszt tenni, de semmi foganatja nem volt. Nem hiszem, hogy általános dolog lenne, de az sem, hogy egyformán kezelik azt, aki tizedszer veteti el a gyereket, mint azt, aki először, s orvosi javallatra.
Én nem tapasztaltam ilyet. Alalpjaraton se feltétlenül kedvesek a betegekkel. Vannak olyan belgyógyászati osztályok, ahol szó szerint várják, hogy mikor hal meg a beteg és ha már nagy gáz van, akkor utolsó pillanatban mikor már késő észbe kapnak, hogy kéne valamit csinálni.
Szerintem ez városi legenda, hogy csak a missed abosokkal és a szülő nőkkel kedvesek a sima abortuszosokkal meg lekezeloek. Anyám mesélte még, hogy amikor nővéremmel volt terhes hazakuldtek, hogy itt nem lesz még gyerek. Mikor megszuletett akkor még küzdeni kellett, hogy felsirjon.
Szerintem egyformán mindenkit lesz*rnak. Túl vannak terhelve és nincs idő jopofizni.
Velem is kedvesebbnek voltak, mikor kiderült, hogy missed abra mentem.
Előtte se voltak bunkók, csak közönyösebbek. (de alapjáraton, igazán kedves ápolóval/orvossal nem találkoztam)
2# ott elveszted a babat
Abortuszon meg elveteted.. Nem mindegy
Úgy hallottam vannak bunkóbbak, de azok amúgy is bunkók mindegy mid volt vagy lesz.
Igen igaz. Nálunk legalábbis. Saját fülemmel hallottam mikor egy csaj abortusz után kiabált az egyik nővérnek, hogy baja van az meg visszaszólt hogy hallgasson, majd megy ha végzett a rendes betegekkel. Valamint azt is hallottam, hogy műtét közben kifigurázzák az abortuszosokat.
Nálunk is normálisak a missed abosokkal, az abortuszosokkal meg csak a szükséges minimumot törődnek azt sem kedvesen.
Inkabb kozonyosek
Abortusz nem korhazba valo a no nem beteg sajat szandekbol muteti magat mint pl mellnagyobbitas.
Kulon klinika kellene a sok abortusznak olyan szemelyzettel aki ezt valasztotta mint kulfoldon.
Kedvesseg miert is jarna ? Kozony teljesen termeszetes attol aki eleteket ment naponta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!