Az abortuszosokkal hogy bánnak az orvosok, nővérek?

Figyelt kérdés
2014. márc. 28. 15:09
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
81%
Velem normálisan bántak. Nem babusgattak nyilván, de nem is szóltak be. Csak mindenki elvégezte a dolgát, és ennyi.
2014. márc. 28. 15:10
 2/24 anonim ***** válasza:
79%

Velem is teljesen normálisak voltak.

A doki és a műtőben a műtősök még viccelődtek is, mikor látták, h félek és nem egészen OK a lelkem sem.

A nővérek meg tették a dolgukat.

Senki nem volt b.unkó, nem szóltak be.

2014. márc. 28. 16:02
 3/24 Mila1 ***** válasza:
35%
Szia! Nekem éppen folyamatban van... Mindenhol úgy beszélnek velem, mint a kutyával... Pedig már van egy kislányom és érthető dolgok miatt szeretném. Próbálják kellemetlenne tenni, hogy többet ne akard átélni... Csak abba nem gondolnak bele, hogy mennyire hozzájárulnak a lelki serulesekhez.. Az előttem hozzaszolokat irigylem... :'(
2014. márc. 28. 16:13
 4/24 anonim ***** válasza:
54%

Velem elég nyersen, hidegen bántak. Nem voltak bunkók, meg nem szóltak be, de éreztették, hogy nem tettszik nekik amit csinálok.

Hozzáteszem nem bántam meg, azóta van egy gyönyörű egészséges fiam is!!!!

2014. márc. 28. 16:50
 5/24 A kérdező kommentje:
Azt még megkérdezhetem hány hetesek voltatok az abortusznál?
2014. márc. 28. 17:11
 6/24 anonim ***** válasza:
54%
Velem kedvesek voltak. Az ember ilyenkor alapból rosszul van mind fizikailag, mind lelkileg, nem kell hogy ilyenkor még plusz belerúgjanak.
2014. márc. 28. 18:45
 7/24 anonim ***** válasza:
74%

velem is nagyon normálisak voltak végig,mindenki,mondjuk nekem a párom is végig ott volt,persze nem műtétnél.

8+3 voltam

2014. márc. 29. 09:06
 8/24 anonim ***** válasza:
85%
nekik mindegy. darab-darab nézik az embereket.
2014. márc. 29. 16:19
 9/24 anonim válasza:
51%
Velem is rendesek voltak, sőt volt aki kedves is volt. 9 hetes voltam.
2014. márc. 30. 13:09
 10/24 anonim ***** válasza:
21%
Az anti-abortuszos idiótáknak, az a magzat amit elvetetnek még nem egy baba. Az idegrendszere fejletlen és agyi tevékenysége sincs az első 12 hétben. Utána is még egy jó ideig egy bélféreghez lehet inkább hasonlítani mint egy gyerekhez.
2014. márc. 30. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!