Az abortuszosokkal hogy bánnak az orvosok, nővérek?
Abortuszos, öngyilkoskísérlő, gyilkos egyre megy nekik, hiszen pont az ő munkájuk ellen tesznek. Az egész hivatásuk az élet megmentése és fenntartása, csak a jogszabály rákényszeríti őket hogy öljenek mondván hogy az anyának is "vannak jogai". Ezzel nagyon nem értek egyet. Ahogy elkezd benned új élet fejlődni, felelős vagy érte. Te hoztad létre.
Minden élet szép a maga módján még ha az utcán is élik le. Nem attól lesz boldog se a gyerek se te hogy befejezed a sulit, vagy hogy plázában veszed a ruháját a turkáló helyett vagy hogy épp jelen van az apja, hanem attól hogy szereted és mindent megteszel azért hogy élhessen. Nem tudom mitől nehéz a helyzeted de hacsak nem nagy a rizikó hogy belehalnál a szülésbe, a gyerek élete a legfontosabb!
Abba is gondolj bele hogy nagyon sok abortuszos nő durván depressziós lesz az abortusz után, van aki soha nem is lábal ki belőle és emiatt sokkal nehezebb lesz az élete mint egy "rosszkor" jött gyerek mellett lett volna.
Még egy gondolat: nem csak egy gyereket ölsz meg egy abortusszal, hanem minden potenciális leszármazottját is, kvázi egy egész vérvonalat. Ha mindenkinek 2 gyereke lenne, akkor egy abortusszal a saját gyerekedet ölöd meg, + 2 unokádat, + 4 dédunokádat + 8 ükunokádat, és így tovább.
Ha egy csirkét eszel meg ölsz.
Ha egy almát eszel meg ölsz.
Ha abortuszod van akkor is ölsz, csak nem gyereket.
Ha megjön akkor is ölsz, hiszen gyerek is lehetett volna belőle.
Ha teherbe esel és megtartod, akkor a gyereked ölte meg a többi vetélytársát.
Sajnos az élet ilyen.
Senki nem jószántából lépi meg ezt. Kedves abortusz ellenesek gondolkozzatok kicsit el mit értek el azzal,
ha belerugtok abba, aki erre rákényszerül. A magzaton ez nem segít, a nőnek pedik fájdalmat okoztok. Ez a célotok?
Én azt tartom felháborítónak, hogy miután megszületetett a döntés még hetekig húzzák az időt, ahelyett hogy a lehető legyorsabban elvégeznék a műtétet. Ez a legnagyobb baj.
Az eredeti kérdést az elöttem szólók már megválaszolták, hogy hol így, hol úgy.
Szia!
Én csak azt tudom neked elmondani, hogy kedden voltam kórházban, és a szobámban volt egy nő, aki abortuszra ment. Nem bántak vele bután, de nem is babusgatták.
Egyébként nem vagyok abortusz ellenes, amennyiben olyanok a körülmények.
Ez a nő, aki ott volt, ez egy cigány nő volt. Olyan 27 körül lehetett. 2013 novemberében volt utoljára abortusza, és most fél éven belül újra. Ugyanattól az embertől. Ezt viszont mélységesen elítélem, és megvetem, és undorodom tőle. Ez már nem az a kategória, amit még meg lehet emészteni szerintem. Miért nem védekezett? Ennyi esze nincs? Egyszerűen nem tudom megérteni! Ráadásul nem tűnt butának a nő, értelmesen beszélt.
Közben ott feküdtem én, aki akkor tudtam, meg, 2 év próbálkozás után, hogy soha nem lehet természetes úton gyermekem.
Biztos be fogtok nekem is szólni, ez az én véleményem, ezt meg szerettem volna osztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!