Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hogyan lehet feldolgozni egy...

Hogyan lehet feldolgozni egy abrotuszt?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Elsősorban azoknak a véleményére vagyok kíváncsi, akik már átestek ilyen beavatkozáson :( hogyan tudtatok rajta túllépni, mi segített, mit javasoltok? Privát üzenetet is írhattok.

A kioktatást és ítélkezést inkább tartsátok magatokban..

Előre is köszönöm a válaszokat!

2018. okt. 20. 20:22
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
64%
Harminc százalékoska, senki sem kiváncsi sem az ab ellenes hisztériázásodra, sem a burkolt vallási fanatizmusodra. menj a vallás kategóriába, ott fröcsögj arról hogy egy parazita sejtcsomó az ember...
2018. okt. 23. 14:02
 22/37 anonim ***** válasza:
75%
Nem vagyok abortuszfan- a megelőzés híve vagyok de hányok az ab ellenes sötét idiótáktól. Meg azoktól a barmoktól, akik egy pár milliméteres sejtcsomó eltávolításánál gyilkosságról rikácsolnak.
2018. okt. 23. 15:22
 23/37 anonim ***** válasza:
70%
Utolsó, és aki az abortusz elmaradását bánja meg, annak mit javasolsz?
2018. okt. 23. 16:03
 24/37 anonim ***** válasza:
20%
Hogy őszintén és mélyen nézzen a gyereke szemébe hosszan, azt.
2018. okt. 23. 16:24
 25/37 anonim ***** válasza:
72%
#27, tudod, az emberek élethelyzetén nemigen változtat, bárki szemébe is néz mélyen vagy épp hosszan... attól nem lesz csiribi-csiribá egy számára jobb élete.
2018. okt. 23. 17:46
 26/37 anonim ***** válasza:
67%

Moralizálhatsz akárhogy, bizony a magzat élősködő, és károsítja az anyja testét... hogy valaki ezt önként vállalja - az ő dolga.

És igen, rengetegen megbánták a gyerekszülést, és szívesebben választották volna az abortuszt - nézhetnek akárhogy a gyerek szemébe (és a gyerek is számtalanszor bánja meg, hogy megszületett - mert ugye a világrakényszerítésdről senki nem kérdezi meg).

Majd akkor pattoghatsz meg gyilkosozhatsz, ha teljes mértékben vegetáriánus leszel, mert tudod nagy mértékben különbség van nem hogy egy kocsonyacsomó, de akár még egy vértyogó emberi újszülött - és egy másokat nem károsító, érző, gondolkodó pl. szarvasmarha közt is (a marha javára...).

2018. okt. 23. 18:52
 27/37 anonim ***** válasza:
12%
Elhiszem, hogy a guta majd megüt, hogy nem gyilkosoztam, de nem tettem. Azt meg, amit az emberi életről vallasz itten, magadról vallod szánalmas nyomorodban. Ettől persze nem lesz kisebb súlyú, amit cipelsz magddal... Ha van benned némi virtus azon kívül, hogy anonim oldalakon nyilatkozol, akkor állj szembe a gyerekeddel, oszt mondd meg neki,ennyire megbántad a létét, milyen kár, hogy a világon van és mennyivel boldogabb lennél nélküle -akár az élete kioltása árán is. Vagy ha ez nem aktuális, szólítsd fel erre a tapasztalt barátaidat, akiknek a nevében beszéltél, mert hisz biztos nem légből kapottan írtad, amit írtál.
2018. okt. 23. 19:08
 28/37 anonim ***** válasza:
17%
"Vértyogó emberi újszülött" ha-ha. Te biztos 3db c1-es nyelvvizsgával jöttél a világra. Tudod, az emberek túlnyomó többsége nem sz@rja össze magát attól, ha sír a babája, bár kétségtelenül vannak terhelhetetlen lúzerek is, akiken már ennyitől úrrá lesz a kétségbeesés, így a saját tehetetlenségük nyilvánvaló kudarcát vetítik ki szerencsétlen gyerekükre. Az ilyenek egy marhát is többre tartanak egy embernél, gondolom, önreflexív alapon, miközben tudván tudják, hohy a legelemibb emberi feladatra is alkalmatlanok. Belőlük lesznek a fejlett, liberális, az emberi fajfenntartást ósdi, avitt ösztönlétnek tituláló, haladó, garantáltan belvárosi, szemüveges értelmiségiek, akik egy kisgyerekben látják életük legfőbb ellenségét és félelemforrását.
2018. okt. 23. 19:17
 29/37 anonim ***** válasza:
58%

#27, "Ha van benned némi virtus azon kívül, hogy anonim oldalakon nyilatkozol, akkor állj szembe a gyerekeddel, oszt mondd meg neki,ennyire megbántad a létét, milyen kár, hogy a világon van és mennyivel boldogabb lennél nélküle -akár az élete kioltása árán is. " - jajj, de kis demagóg valaki...

1, Miből gondolod, hogy az ember gyereke AB-ellenes???

2, Miből gondolod, hogy nem érthet vele egyet, hogy anno az AB helyesebb döntés lett volna, horribile dictu ő maga egy hasonló helyzetben az AB mellett döntene??? - pláne, ha már van némi élettapasztalata a témában...

Folyomány: milyen "virtus" kell ehhez? Ja, hogy semmilyen... aki szerint ez "virtus", az egyszerűen retteg az igazságtól. Ez meg - lássuk be - nem épp a hitelesség jellemzője...

2018. okt. 23. 20:17
 30/37 anonim ***** válasza:
14%
Gondolom, annyit zsaroltad vele, addig mutatgattad a "sebeidet" neki, felelőssé téve őt a bajodért, hogy lehet tele a hócipője az egész helyzettel... De azt azért nem tudom elképzelni, hogy csórikám úgy nyilatkozik, hogy "Fater/mutter,én cs.sztem el az életedet. Szerintem el kellett volna kapartatnod engem". Már bocsi. Az meg, hogy ki fél az igazságtól? Mondjuk, aki sejtcsomózik. Én az ilyesmi gyávasághoz képest túl sarkosan fogalmazok.
2018. okt. 23. 20:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!