Hogy lehet feldolgozni egy abortuszt?
Sosem gondoltam, hogy erre kerul sor, de akarhogy akarom nem tudom vallalni. Harom pici gyerekem van, egymas utan jottek mind csaszaros. Gerincem megsínylette...magas vernyomasos vagyok, túlsúlyos es 35 eves... soroljam meg?
Szeretnem ezt a harmat felnevelni...nem szeretnem vssarra vinni a boromet.
Vedekezes ovszerrel. Baleset tortent. Nem biztam a veletlenre, elmentem esemeny utani tablettaert a nogyogyaszatra. Ott megmertek a vernyomasomat es 170/110 volt. Amugy nem magas, szedek gyogyszert csak ott extran felidegesitettem magam. Azt mondtak, ha nem akarok agyverzest kapni akkor inkabb ne vegyem be a gyogyszert. Hallgattam rajuk, mert inkabb egy ab. Mint egy agyverzes. De megis hogy lehet ezt feldolgozni? Nagyon erzekeny vagyok. Nekem ez gyilkossag. Megbelyegzi az egesz eletemet.
Megertelek.szinten 3 gyerek,3 csaszar.
Nemreg teszteltem egy extra halvany pozit.a legkisebb meg nincs fel eves.spiralom van,tehat En is tettem ellene.szerencsere nekem vaklarma volt.mar azota a bajom is megjott.de az a par nap....hat szornyu volt.En is a 3 gyermekem neztem volna,es valoszinuleg abortuszra mentem volna ha tenyleg baba lett volna.
A bunko valaszoloval ne torodj.persze,hogy a sajat egeszseged nezed mert mar van 3 gyermeked akiket fel kell nevelned.
Kitartas,es fordulj szakemberhez ha ugy erzed.ezert senki nem szolhat meg.
Nekem egy éves a legkisebb... De 4 éven belül volt 3 császárom. Spirált az orvos javaslatára nem rakattam fel, szájon át szedhető napi gyógyszert nem szedhetek, így védekezésnek z óvszer maradt...
Nekem negatív a tesztem egyelőre, de 10 napja történt a dolog és bármi lehet. Tény, hogy már meg kellett volna jönnie tegnap. Érzem magamon a tüneteket a menzesz előtti tünetetket. Hasfájás, derékfájás stb. , de mégsem jön meg és ez volt a tünet a többi terhességemnél is. Tegnap pedig olyan szinten benyillalt a bal petefészkem, hogy majd összegörnyedtem. Hegem is szurkál. Félek, hogy ezek beágyazódási tünetek. Iszonyatosan rettegek, hogy holnap halvány lesz már a teszt. Bőgök, teljesen kivagyok borulva.
Jesszus, még nincs pozitív teszted, de már kikészítetted magad? Nyugodj le, mert pont ettől érzel mindenféle tünetet és ezért késhet a mensid is. Majd ha tényleg pozitív lenne, akkor elgondolkodhatsz a hogyan továbbon, addig csak lehetőségeket mérlegelsz, "mi van, ha..." esetekre. Viszont én a helyedben komolyan elgondolkodnék a művi meddővé tételen.
Kívánok mielőbbi piros betűset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!