Mit tegyek ha az exem azt akarja, hogy elvetessem a gyereket?
Figyelt kérdés
Magamra erőltettem a házasságot, terhességet bebeszéltem magamnak, hogy boldog vagyok. De megismertem a barátnőmet és borítottam érte a házasságom. Az exem nem képes ezt elfogadni zaklat, hogy vetessem el a magzatot. Azért mert a gyerek életét tönkreteszem azzal hogy egy nővel élek, és azt mondja, hogy megkeseríti az életem. Mit csináljak? Tényleg szörnyű élete lesz miattam? Nem szándékosan vertem át az exemet, csak a családomnak,társadalomnak akartam megfelelni. 36/N2018. máj. 29. 18:22
1/31 anonim válasza:
Húúúúha ez nagyon nehéz ügy. Én biztosan nem ölném meg emiatt a gyermekem, főleg nem 36 évesen. Nem lesz könnyű, sem az apának, sem a gyereknek, sem neked.. De hát ez van, mindig vannak érdekes helyzetek. Mit tegyél? Szüld meg a gyereket, és legyél boldog (szerintem)
2/31 anonim válasza:
Eldöntöd hogy egyedül is vállalod e vagy nem
De egyébként ha megszületik bíróságon pereld be apaságiért
3/31 anonim válasza:
Nem, a gyerek eletet nem azzal teszed tönkre, higy egy novel élsz, hanem azzal, higy a volt ferjedet apává teszed akarata ellenére.
Utolsó, nem kell apasági. Házasok voltak, alapból a nevére kerul a gyerek. Sot, mint szülőnek pomtnugyanolyan joga kész hozza, mint a kérdezőnek, tehát gyermekelhelyezési per lesz szükséges.
5/31 anonim válasza:
Kit érdekel az exed? Azt a kérdés te mit akarsz. Akarsz gyereket? Tartsd meg, sok boldogságot. Nem akarsz gyereket? Akkor vetesd el, lépj túl az életednek ezen szakaszán és élj úgy ahogy neked jól esik.
6/31 anonim válasza:
Akkor van ciki amikor a gyereket az apjának ítélik.
Nagy kopp.
7/31 anonim válasza:
Kamuszagot érzek. Ha még elvetethető az a gyerek, akkor kicsit túl gyors a terhesség magára erőltetése, a barátnő megismerése, a házasság borítása, meg az ex követelőzése között. A fogalmazás is inkább tinié, mint felnőtt nőé. És igen, ez egy rész a Jóbarátokban.
8/31 anonim válasza:
Mit csinálj? Semmit. Legyetek boldogok. Nem értem, miért ilyen tabu meg szégyellni való a biszexualitás/leszbikusság. Nem, nem teszi tönkre a gyereket az, ha két egynemű szülője van, ezt kutatásokkal is kimutatták. Sok boldogságot a babához.
9/31 anonim válasza:
Gyerek te tested resze joGod van rola donteni
Szuleszno meg ket anya szuper
Az ex meg majd fizet es elviheti 2 hetente
10/31 anonim válasza:
Az exed már csak ex. Bármit is akar, Te döntesz. Te viseled a következményeket is, az abortusz utáni testi és főleg lelki szenvedést, ami elkísér egész életeden át. Vagy a szülői létet minden könnyű és nehéz szépségével együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!