Elvetessem a gyereket vagy mi legyen?
Párommal anyáméknál lakunk, mindketten dolgozunk, de nem élünk fényesen. Kiderült, hogy terhes vagyok, párom szeretné megtartani, én viszont nem tudom mit tegyek. Nem tudjuk hogyan alakul az életünk együtt, hol fogunk lakni, ha megszületik a baba. Én is szeretnék gyereket, de ilyen körülmények közzé? Szerintetek mit tegyek?
Amúgy nem volt tervben a baba.
Miért, milyenek a körülmények ami nem felel meg?
Gyűjtögethettek, várhattok, de gondolom nem várható hogy majd valamikor a közeljövőben annyival jobbak lesznek a feltételek hogy most megérje az abortusz.
Mindketten dolgoztok, szinte már ez jó dolog manapság.
(Mondom ezt úgy, hogy nekem semmi bajom az abortusszal és úgy gondolom mindenki azt csinál amit akar...)
Azt szokták mondani, hogy gáz a szülők nyakára szülni, de szerintem ez nem igaz... esetleg megbeszélni megtudjátok beszélni velük hogy maradnátok amíg talpra nem álltok?
Tőled sokkal rosszabb körülmények közé is szoktak gyereket vállalni, persze nem tudom mennyire éltek szűkösen, ezt nektek kell tudni. Mindenesetre ha elvagytok, kijöttök a pénzetekből én belevágnék, hiszen nem tudni mit hoz az élet. Ki tudja, nem e történik olyan betegség vagy bármi ami miatt később nem lehet picúr?
Sok sok dolgot belehet használtan szerezni, nem kell mindenből a luxus és a márkás bababútor és babaruci...sőt lehet hogy a rokonságban is szétnézve kapnátok sok segítséget!
Jól gondold át, remélem megtartjátok :)
A párod szüleihez nem mehettek?
Amúgy meg ha ez az egyetlen probléma hogy anyukád régimódi nem hiszem hogy ez meg kellene hogy gátoljon titeket!
Amíg otthon vagy a babával nem kell foglalkozzon a babával, ha meg már nagyobb lesz és visszamész dolgozni elmehetnétek albérletbe.
Most albérletbe abszolút nem tudnátok menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!