Elvetessem sos?

Figyelt kérdés
gyogyszer mellett lettem terhrs. Ilyenkor mi van? Beteg lesz? A doki azt mondta h kicsi terhessêgnêl mêg nem tudja megmondani h egêszsêgese a gyerek. Beteg lesz? 1hêt gondolkodási idõt kaptam, utána elkell kezdenem rendezni a papirokat h mehessek abortuszra.v
2013. okt. 25. 16:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem lesz beteg, rengetegen fogantak gyógyszer mellett.
2013. okt. 25. 16:24
 2/11 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, kérd ki több orvos véleményét is ezzel kapcsolatban. Szerintem sem lenne beteg, a mai foggátlók már minimális kockázattal járnak, azért is születik igen sok védekezés melletti baba.
2013. okt. 25. 16:25
 3/11 anonim ***** válasza:
Egy ismerősöm mindkét lánya gyógyszer mellett fogant, gyönyörű, egészséges nagylányok már.
2013. okt. 25. 16:27
 4/11 anonim válasza:
0%
Ne vetesd el semmiképp szerintem!:)
2013. okt. 25. 16:36
 5/11 anonim ***** válasza:
Csak ezért dehogy vetesd el. Számtalan fog.gátló mellett fogant babát ismerek, semmi bajuk. Az orvosomtól is kérdeztem erről, azt mondta, ha már megfogant és megmaradt a vékony nyálkahártya ellenére, akkor már baja nem lesz a gyógyszer miatt. Ha lesz baja, az nem ettől lesz. NE vetesd el! Az orvosod meg nagyon lazán kezeli a helyzetet, érzésre pont tojik rá, hogy megtartod-e vagy sem, nem érdekli a sorsod, különben normálisan tájékoztatott volna!
2013. okt. 25. 16:53
 6/11 anonim ***** válasza:
Èn gyógyszer mellett fogantam!Nem lettem beteg,nem vetesd el!
2013. okt. 25. 16:54
 7/11 anonim ***** válasza:
A fogamzásgátlótól nem lesz beteg, csak emiatt ne vetesd el.
2013. okt. 25. 17:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha megmaradt a baba, és memgaradt, akkor nincs hatással rá. Az első 6 hétben még nincs közvetlen kapcsolat a mama és a baba szervezete között.
2013. okt. 25. 18:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Gyogyszer mellett születtem. Teljesen egézséges vagyok. A gyerekeim szintén. Szóval nem lesz semmi baj. Csak ezért hiba lenne elvetetni egy babát.
2013. okt. 27. 11:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Az én csepp leánykám is gyógyszer melett fogant. Igaz mi terveztünk már babát. 22-én töltötte az egy évet. Köszönjük jól van, rendben született , időre, pedig nekem magas volt a vérnyomásom.
2013. nov. 2. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!