Hogy lehet eltitkolni egy abortuszt? Későbbi terhesség korán mindenképpen előkerül?

Figyelt kérdés
Elég bonyolult a helyzet, nem jókedvemből kényszerülök erre a döntésre.
2018. máj. 11. 13:42
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
42%
és a hat hét szex-szünetet mivel magyarázod ki neki?
2018. máj. 11. 14:31
 12/45 anonim ***** válasza:
29%
Nagyon nehéz lenne eltitkolni, és szerintem sem ígéretes egyáltalàn egy életre szóló elköteleződés ilyen kezdéssel. De amúgy én egy kicsit hasonló szituban elvetettem anno egy babát, és annyira megbántam! Szegény picik nem tehetnek semmit arról, hogy anyukájuk titokban összejött valakivel. Én borzasztóan sajnálom, hogy a legelső babám emiatt halt meg.
2018. máj. 11. 15:35
 13/45 anonim ***** válasza:
62%
Orvosi szempontból felelőtlenség hazudozni, mert olyan beavatkozás volt, ami hatással lehet a későbbi terhességre.
2018. máj. 11. 15:48
 14/45 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem sehogy. Tőlem még a szülésnél felvételkor is kérdezték volt-e. Műtétnek számít így ha kivizsgálásra fogsz menni is el kell mondani és arra is ráfognak kérdezni miért volt altatásod. Külön voltál a párodtól te meg mással lefeküdtél amikor azt kellett volna végig gondolni, hogy akarsz e vele egy életet leélni. Nemtartom ezt korrektnek. Vannak még szerintem gondok a kapcsolatotokban, ha titkolózni akarsz. Kezgyétek új alapokról de akkor mond el az igazat.
2018. máj. 11. 16:00
 15/45 anonim ***** válasza:
30%

Fújd le az esküvőt, de rögtön! A párod pedig megérdemelné, hogy őszintén kipakolj neki mindenről, hogy a fájdalom helyett megkönnyebbüljön, hogy mégsem házasodik.

Eltitkolni hülyeség és nem is szabad, mint írták is fenn.

Gondolom, eszedbe se jutott, hogy megtartsd a gyereked, pedig akár örökbe is adhatnád. Vagy ő lehetne az esélyed valmi jobbra.

2018. máj. 11. 19:39
 16/45 A kérdező kommentje:

Bárhogy is lesz, az esküvőt biztosan nem fújom le.

Szeretjük egymást, a nehézségek ellenére is.

2018. máj. 11. 20:52
 17/45 anonim ***** válasza:
23%
Ja..szeret, mert nem tudja milyen is vagy valójában. Hidd el ha tudná eszébe se jutna elvenni. De úgyis kiderül ne aggódj:-)
2018. máj. 11. 20:58
 18/45 A kérdező kommentje:
Én már nem aggódok emiatt, minden rendben lesz.
2018. máj. 11. 21:06
 19/45 anonim ***** válasza:
87%
De kérdező hzugsággal kezded a közös életeteket? Meg kérdés miért mentetek szét. Azt is sikerült e megoldani. Én még biztos nem az esküvőt tervezném, hanem tiszta lappal folytani a kapcsolatot.
2018. máj. 11. 21:32
 20/45 anonim ***** válasza:
47%

Jaj, te kis tündér! Hát még magadnak is hazudsz! Kitöröltetted azokat a válaszokat, ahol rávilágítottak, hogy a "szünetben" beakasztottak neked egy gyereket, akitől most szabadulál, nehogy fény derüljön a kis turpisságodra!

Ez egy orbitális hazugság! Tudod, ha elmondanád a pasidnak, hogy a szünetben te bizony más alá feküdtél, nemnlenne újrakezdés! És hogy televertek és még védekezni sem voltál képes, hát,??

Aztán meg majd elválsz, mert mégsem működik... Persze, hisz magadnak is hazudtàl! Azzal, hogy eltűnteted a gyereket, a szünetbeli hancúrt nem teheted meg nem történtté.

2018. máj. 11. 21:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!